Igor_Terzija,_Sloba_Vasic,_Filip__Mitrovic

Humanitarni uranak u klubu Mr. Stefan Braun
 
Poznati beogradski klub Mr Stefan Braun uoči praznika, organizovao je sjajnu žurku za sve ljubitelje noćnog provoda, koji su imali su priliku da se odlično provedu pred uranak, u standardno veseloj amtosferi u društvu brojnih poznatih osoba.
Kao i prethodnih večeri ponedeljkom, estradne ličnosti pomagale su da se prikupljaju humanitarni prilozi za najugroženije, a ovog puta šarmanti pevači, bivši učesnici takmičenja „Prvi glas Srbije“ – Filip Mitrović i  Igor Terzija, pevačica Katarina Ostojić, u društvu Slobodana Vasića, zvezde Granda i brojnih lepotica modne agencije Kristal, su ušli u šank i pomogli akciju.
Kako bi se sakupilo što više novca, tokom večeri je organizovana i humanitarna licitacija sportskih rekvizita, dok je najveću pažnju gostiju izazvao potpisan dres fudbalskog reprezentativca Srbije, Aleksandra Kolarova. Sav prikupljen novac namenjen je fondu za pomoć slepim i slabovidim osobama, za osnivanje „Kuće Svetlosti“, prvog rehabillaticionog centra za pomoć sleporođenoj deci.
“Lebdeći klub” je najavio brojna iznenađenja i sjajne žurke za kraj zimske sezone, a prva u nizu žurki očekuje nas 2. maja, kada će nastupiti DJ Havi Mula,  jedan od najpoznatijih producenata i disk-džokeja španske klupske scene.
.

 

Povezana vest:  Humanitarna žurka za "Devojku koja voli život" u nedelju, 19. decembra na Akademiji