Kevlar Bikini

Kevlar Bikini premijerno u Beogradu!
 
Eksplozivni zagrepčani 4. maja po prvi put nastupiće u srpskoj prestonici, gde je publika već imala prilike da ih upozna prilikom gostovanja u nekoliko medija.
“Več duže vrijeme planiramo dolazak u Beograd, te nam se ta mogućnost otvorila sada. Iskreno se veselimo ponovnom dolasku i stižemo spremniji nego ikada razvaliti koncert, a domaća rakija sa naše strane nikad nije na odmet”, euforično kaže frontman Matija Auker, koristeći priliku da istakne ono što karakteriše njihove nastupe, a to je nesebično deljenje domaće rakije na svim nastupima.
Beogradskoj publici 4. maja u BIGZ Sceni četvorka iz Zagreba predstaviće svoje debi izdanje nedavno objavljeno. Album “Explodisiac” snimljen je u Zagrebu, miksan od strane legendarnog Tomasa Skogsberga (Entombed, Amorphis, Vader, Katatonia, itd.), a mastering je bio poveren Pelle Henricssonu (Refused, Meshuggah, Poison The Well, In Flames, itd.).
Podršku grupi Kevlar Bikini na prvom beogradskom koncertu pružiće dvojac While.
Cena ulaznice je 200 dinara.
Kevlar Bikini osnovan je 2010. godine od strane muzičara koji iza sebe imaju zapažene karijere u hrvatskim sastavima i od samog starta okrenuti su autorskom stvaralaštvu. Za kratko vreme postojanja stekli su značajn broj poštovalaca, zabeleživši nastupe na velikom broju renomiranih festivala u regionu: HGF (Zabok), UFO (Osijek), Demofest (Banja Luka), Rocklive Festival (Koprivnica), Fall Fest (Rijeka), Code Music Festival (Travnik), itd.

 

Povezana vest:  Lira Vega u KC Rex za kraj polusezone koncerata