Rundek_Cargo_Trio

Darko Rundek, Kaiserdisco i Marko Nastić na događaju „Tvoj glas za tvoju zabavu“
 
Legendarni Darko Rundek i njegov Cargo trio, čuveni house-techno duo Kaiserdisco i najpoznatiji domaći DJ Marko Nastić, nastupiće 6. maja u Subotici u okviru velikog besplatnog događaja koji je deo motivacione kampanje pod nazivom „Tvoj glas za tvoju zabavu“.
Kampanju organizuje Centar za pomoć apatičnoj omladini ĆAO i na taj način želi da pozove na što veću izlaznost birača na predstojećim opštim izborima.
Jedan od ponajboljih evropskih electro-house sastava, nemački duo Kaiserdisco, poznati su širom sveta po svojoj originalnoj kombinaciji klupskih podžanrova kao što su: minimal, groovy techno, deep house… što uvek rezultira sjajnom plesnom muzikom. U poslednjih nekoliko godina su radili remixe za Booka Shade, Kosheen, Extrawelt, Sebastien Leger, 2000 & One… Dobra žurka je zagarantovana!
Lokalna podrška poznatim izvođačima biće subotički sastav Gabor Lenđel & Retro Party Band i popularni DJ-evi Nikola Majdanović i Minimalistic.
Koncert i žurka se održavaju na otvorenom prostoru – „As&Trade centar“ (Mali Bajmok), a ulaznica će biti „svetleći prst“ sa biračkog mesta.
Pokrovitelj projekta je Pokrajinski sekretarijat za sport i omladinu.

 

Povezana vest:  Frajle stavile albume u vremensku kapsulu