rihana_alexander_skasgard

Rijana i Aleksandar Skasgard u šemi?
 
Lepoticu s Barbadosa, Rijanu, ove smo godine mogli prvi put videti u filmu, i to u ‘Battleshipu’, u kojem je glumila mladu oficirku u mornarici, a ako je verovati glasinama, RiRi (24) je podlegla šarmu fatalnog Šveđanina Aleksandera Skarsgarda.
Tokom promocije svog novog filma ‘Battleship’ u Tokiju, Aleksander (35) je viđen kako razmenjuje nežnosti s Rijanom u restoranu.
-Ispijali su svoja pića i odlično se zabavljali. Videlo se da se nešto dešava. I odjednom su se počeli ljubiti ne obazirući se na goste – izjavio je svjedok.
I pre toga RiRi nije krila da joj se sviđa zgodni Skandinavac.
24-godišnja pevačica izjavila je da tokom snimanja ‘Battleshipa’ nije mogla da prestane da gleda u Aleksandera, objavio Sun Daily.
-Aleksander Skarsgard je tako seksi. Morala sam paziti kako ga gledam. Mogla bih buljiti u njega ceo dan. Na setu sam ga stalno gledala i zaista je sladak i tako predan poslu – izjavila je pevačica.
Inače, zgodni Šveđanin na glasu je kao veliki zavodnik. Nakon što je prekinuo s Kejt Bosvort, u jednom je trenutku bio istovremeno u vezi s tri devojke!
Zanimljivo je da Ales nije samo Rijani zapao za oko, već i njenoj koleginici Lejdi Gagi, koja ga je angažovala za svoj legendarni spot ‘Paparazzi’. Pričalo se i da ju je jako pogodilo kad joj nije uspelo zavesti zgodnog Šveđanina, najpoznatijeg po ulozi u seriji True Blood.

 

Povezana vest:  Kolibri i "Magično putovanje" sutra u Sava centru