01_metalika

Sutra koncert Metalike na UŠĆU

 

Spektakularni concert grupe Metalika sutra je na Ušću. Podsećamo vas da se kapije na Ušću otvaraju od 16 časova. Prva predgrupa – Gojira, izlazi na binu od 18.30 a Machine Head oko 19.45. Da bi se izbegla nepotrebna guzva, organizatori mole da se na concert dođe ranije.

Prema zahtevima menadžmenta benda a radi opšte sigurnosti publike i izvođaca, Jelen Live i Arena Beograd vas obaveštavaju da je zabranjeno unošenje sledećih stvari:

Povezana vest:  Novi singl benda One Direction postaje broj jedan

Oružja, lanaca, noževa,

Nakita/odeće sa metalnim šiljcima

Hrane i pića

Vatrometa

Lasera

Sprejeva

Navijačkih truba

Kišobrana

Profesionalne opreme za snimanje

Zbog predstojećeg koncerata Metalike na Ušću, 8.maja, Jelen Lajv i Arena Beograd vas obaveptavaju o izmenama režima rada linija javnog gradskog prevoza u periodu od 11, 8. maja do 04h, 9. maja.

Vozila sa linija br. 15, 84, 704, 706 i 707 umesto Bulevarom Nikole Tesle, na delu trase od Brankovog mosta do Ulice Trešmjin cvet, u oba smera, u navedenom periodu kretaće se Bulevarom Mihaila Pupina i Ulicom Trešnjin cvet.

Povezana vest:  Superhiks u MTV Expressu

Linija javnog prevoza br. 60 u period od 18 do 04, kretaće se sledećom trasom: u smeru ka okretnici “Novi Beograd – Toplana”: Brankov most – Milentija Popovića – interna saobraćajnica – Vladimira Popovića – Zemunski put – Brodarska i dalje redovnom trasom a u povratku vozila sa ove linije koristiće redovnu trasu.

U prodaji su ostale ulaznice za koncert benda METALLICA za parter po ceni od 3.300 dinara. Ulaznice mogu da se kupe na sledećim prodajnim mestima: Beogradska arena, Bilet centar Beograda, Eventim prodajna mesta, Gigstix, „Ušće” Shopping centar. Internet prodaja na: www.arenabeograd.com, www.eventim.rs, www.tickets.rs, www.gigstix.com

Povezana vest:  GUARANA FOAM FEST 2013, Geo Da Silva sa Maconijem u Kombank areni

Na dan koncerta, ulaznice će moći da se kupe na blagajni Beogradske arene, na blagajni ispred koncertnog prostora na Ušću, kao i na blagajnama Eventima: Topličin venac, Doma omladine.