Justin_Bieber_Floyd_Mayweather 

Džastin Biber uz bokserskog šampiona Flojda Mejvedera
 
Džastin Biber ima milione obožavalaca u vidu pohotnih tinejdžerki koje bi ga uramile i držale u spavaćoj sobi da im peva na uvce. Međutim, ispostavilo se da je jedan od najvatrenijih Biberovih fanova zapravo bokserska megazvezda Flojd Mejveder. Pevač je viđen kako sedi u bokserovom uglu na meču u Las Vegasu prošle subote. Do ovakvog mesta se ne dolazi lako.
Mejveder je ostao nepobeđen i ovo mu je 43. pobeda, kojom je došao do novog pojasa. Posle meča, sa šampionom su pozirali Biber, sa novom frizurom, i muzičari Lil Vejn i 50 Cent. Činjenica je da su bokser i reper otišli da slave po noćnim klubovima Las Vegasa, dok je mladi pevač otišao da spava sa tvitom: „Letim iz Vegasa jer je sutra proba. Laku noć svete. Naporan rad i posvećenost“. Proći će još koja godina pre nego što Biber bude u mogućnosti da okusi sve čari Vegasa.
Nije baš najjasnije kako Biber zna Mejvedera. Ali, pevač se poistovetio sa sportistom u januarskom intervjuu: – Sada kada sam na vrhu, svi žele da me skinu. Svi bi da me ćušnu i zauzmu moje mesto. Isto kao sa Flojdom Mejvederom, najboljim bokserom na svetu. Svaki put kada izađe na meč ljudi su u fazonu ovaj put gubi provereno.
Biber je takođe izjavio kako je i sam „veoma dobar bokser“.

 

Povezana vest:  Hvaljeni alt-rockeri Wilco nastupiće na INmusic festivalu!