Adele_2011_MTV_VMA

Adel: Želim samo da pevam i pišem pesme
 
Pevačica iz Totenhema uživa u neverovatnom uspehu i popularnosti koje je stekla izdavanjem albuma „21“. Njen je to drugi studijski album, a sa 4 miliona prodanih primeraka preoteo je prvo mesto Majklu Džeksonu i njegovom „Thrilleru“ na prvom mestu najprodavanijih albuma u Velikoj Britaniji.
Ipak, u razgovoru s televizijskom ekipom američkog NBC-a Adel je posebno naglasila da je zanima samo pevanje i muzika, a potpuno joj je nevažno da li je postala poznata osoba ili nije.
-Mislim da sam nekako uspela izmaknuti interesu javnosti. Neki dan šetala sam po Trafalgar Squareu i zabrinula sam se jer sam uletela u turistički raj. Na sebi sam imala spavaćicu, ali niko me nije prepoznao – izjavila je pevačica koja je početkom ove nedelje proglašena najbogatijim britanskim muzičarom koji još nije napunio 30 godina.
-Želim samo da pevam i pišem pesme – odgovorila je Adel na pitanje po čemu bi je ljudi trebali pamtiti za deset godina. Također, Adel je obećala da će ove godine objaviti novu pesmu, ali obožavatelji će novi album morati da sačekaju najmanje još dve godine.

 

Povezana vest:  Bijonse piše kuvar