Adam_Lambert

BEHIND THE MUSIC – ADAM LAMBERT

U najnovijoj epizodi Emisije Behind the Music, ovog petka od 19:20, upoznajte glam rock zvezdu AdamaLamberta, čija je uzbudljiv i hrabar životn stil punio novinske stupce, a sada ćete imati ekskluzivnu priliku da saznate šta je istina od svega napisanog.

Adam Lambert je osvojio pop scenu zavodljivim izgledom, drmatičnim nastupima i vokalnim akrobacijama koje oduzimaju dah. Ipak, njegov život nije uvek bio glamurozan kao što izgleda kada stupi na scenu. Adam je u ranim tinejdžerskim danima shvatio da je homoseksualac, ali je tek sa 18 godina to javno priznao i preselio se u Hollywood ne bi li ostvario san i postao deo šou biznis sveta. Jedva spajajući kraj sa krajem, prvi značajni angažman kao član evropske turneje predstave “Kosa”, Lambertu je došao u pravo vreme. Ipak, nedorastao izazovima koje je novi uzbudljiv način života doneo, Adamova “divlja strana” je isplivala i ubrzo je počeo da eksperimentiše sa drogama, seksom i različitim životnim stilovima. U narednih osam godina konstantno je bio angažovan na različitim umetničkim projektima. Međutim , kako sa 27 godina još uvek nije imao ugovor za ploču, odlučio je da se prijavi na audiciju za poznati TV šou “American Idol”. Osvajajući simpatije žirija i publike, Adam je dospeo u poslednji krug takmičenja. Drugo mesto mu je donelo jako željeni ugovor i debi album “For Your Entertainment” je u prvoj nedelji osvojio treće mesto Billboard liste. Adam trenutno promoviše drugi studijski album “Trespassing”, koji je objavio krajem marta ove godine.

Povezana vest:  Četvoro izbačeno iz takmičenja “Stars“

U ovoj epizodi Behind the Music videćete do sada neemitovane kućne snimke, intervjue sa članovima porodice, prijateljima i stručnjacima iz sveta muzičke industrije, kao i Krisom Allenom, pobednikom osme sezone rijalitija “American Idol”. Adam će gledaocima omogućiti da zavire u studio dok je radio na drugom albumu “Trespassing”, ali će i iskreno odgovoriti na stalne kritike koje su mu upućivane da je previše hrabar, napadan ili suviše gej. Pokazaće ko je on stvarno i kakve je sve prepreke morao da savlada kako bi dospeo do vrha na kome se sada nalazi.

Povezana vest:  Majli Sajrus: Žao mi je što nisam imala normalno detinjstvo