Stars_logo_2Nastavlja se takmičenje „Stars“
 
U četvrtak 11.marta na Televiziji Košava emitovana još jedna emisija pevačkog takmičenja „Stars“. Pored stalnih članova žirija, Cvete Majtanović i Baneta Opačića, kao gost i treći član žirija pojavio se Nenad Ćeranić.
Žiri je ovog puta možda imao najteži zadatak do sada s’ obzirom da su se u ovoj, devotoj grupi, našli odlični vokali. No, žiri je ipak morao da iz daljeg takmičenja izbaci četiri takmičara. Razlog za strah nije imala Ivana Vukmirović koja je otpevala izuzetno tešku numeru „Lady marmelade“ , dobila veliki aplauz publike, pohvale žirija i prošla u sledeći krug. Nikoleta Surla se odlučila za pesmu Vesne Pisarović „Da znaš“ sa kojom je i ona prošla dalje, kao i Ksenija Kočetova koja je izabrala brzu i popularnu numeru „Hit the road Jack“ .
 Manje sreće imali su Goran Pajić, Katarina Manojlović, Danica Stejić i Slobodan Korićanac. Oni će dobiti još jednu šansu ukoliko njihovi fanovi budu glasali i svojim glasovima ih vratili u baraž.
Takmičenje multimedijanog šou-a se nastavlja dalje a u utorak na Televiziji Košava u 21.10h videćemo desetu grupu takmičara i u ulozi trećeg člana žirija popularnog pevača Željka Vasića.
Povezana vest:  Novi singl Ateist repa