TOKIO HOTEL u Zemlji čuda!
 
02 TOKIO HOTEL_HUMANOID _300CMYKBend Tokio Hotel koji će nastupiti u Beogradskoj areni 28. marta u sklopu svoje Humanoid City turneje jedini je nemački bend čiji se singl “Strange” našao u najnovijem filmu Tima Bartona “Alisa u zemlji čuda”.
Bend je pesmu snimio sa Kerli, pop zvezdom iz Estonije, koju su izabrali zbog specifične boje glasa. „Pesma se zove „Strange” a glavni refren glasi „Strange, in your perfect world”. – rekao je Bil povodom singla i dodao, “Ovo se savršeno uklapalo u ceo film i vrlo brzo nam je bilo jasno da želimo to da uradimo. Bio nam je samo potreban ženski vokal ali nam nije bilo bitno da to bude neko neverovatno poznat i uspešan. Samo smo tražili specifičan glas.”
Ovo je prvi put da je Tokio Hotel dozvolio da neko peva sa njima.
Kao što sami kažu, pesma „Strange” govori o njihovim životima jer je njihov život veoma „čudan”. „Svih ovih godina nismo imali vremena da se vežemo za nekoga i zbog toga se osećamo malo drugačije.” – kaže Bil. „Isto je i ako devojka želi da mi se približi. I ona će se osetiti isto tako „čudno” kao i ja. Želim da kažem, ako zakoračiš iza vrata i kreneš kroz Tokio Hotel, ne možeš se brzo izvući napolje.” – objašnjava ideju za pesmu dalje Bil. Prema njemu ona savršeno odgovara Alisinoj Zemlji čuda.
I Tom i Bil su odgledali Bartonov film i pročitali knjigu. Film ih je ostavio bez teksta i poprilično uplašio, naročito različiti karakteri. „Možete videti poprilično slatke likove a zatim i neke koji su zastrašujući.” – razmenjuje Tom svoje utiske o filmu.
Omiljeni Tomovi likovi iz filma su Garapandža i Martovski Kunić dok se Bilu svidela i Kraljica Srce. Kaže da je ona “super opsesivan” lik a glumica Helena Bonam Karter mu je fantastična. „Niko ne bi bolje odglumio.” – dodaje Bil. “Bilo mi je jako zabavno kada se pojavila na platnu ali me je i Džoni Dep ostavio bez teksta”.
 „Film „Alisa u Zemlji čuda” jednostavno morate pogledati. Ima sjajnu glumačku ekipu a i odlično je snimljen. Miks stvarnosti i sveta fantazije je ono što ga čini fantastičnim. Tim Barton je sanjar” – preneo je Bil svoje oduševljene filmom i za kraj dodao da bi odmah prihvatio ulogu Ludog Šeširdžije. „Mislim da je ovo najbolja uloga Džonija Depa. – rekao je Bil. „Ludi Šeširdžija je pomalo psihopata koga svi vole a vi ga zavolite tokom filma. Pravi dragi ludak! Ovo je uloga koju bih odmah prihvatio.”
Podsećamo vas da koncert grupe Tokio Hotel u Beogradskoj areni, udruženim snagama organizuju  MTV i Arena Beograd. Karte su već u prodaji i mogu se naći po ceni od 4900 za Fan pit, 3900 za tribine i 2900 za parter i mogu se nabaviti na novootvorenom prodajnom mestu u TC „Ušće“, kao i na sledećim mestima: biletarnici Beogradske arene, SKC  – knjižara „Delfi“, Dom omladine, Eventim, pozorište „Boško Buha“, Gigstix (Novi Sad, Kralja Aleksandra 12), i putem sajtova www.arenabeograd.com i www.tickets.rs.
Povezana vest:  Kristina Agilera odložila američku turneju