Lady-Gaga-Judas

Tviteraši upokojili Lejdi Gagu

 

Na Tviteru je danas osvanuo haštag „RIPLadyGaga“ koji je uzbudio mnoge korisnike ove društvene mreže. Naime, RIP je skraćenica za „rest in peace“, odnosno u prevodu „počivaj u miru“, pa su tako mnogi fanovi kraljice prerušavanja pomislili da je umrla. Pravo značenje ove poruke je, međutim, „really inspiring person“ (zaista inspirativna osoba), što u skraćenoj verziji takođe daje RIP.

Povezana vest:  Majli Sajrus na letovanje vodi i trenera

Mnogi tviteraši su izrazili svoje zgražavanje zbog ove igre reči, smatrajući da je krajnje neukusno „igrati sa se nečijom smrću“. Drugi su, pak, celu stvar okrenuli na šalu, kao jedan Gagin obožavalac koji je RIP preveo sa „rest in Philippines“, aluziju na nedavni koncert pop zvezde u toj zemlji.

Pragmatičniji Gagini fanovi su upozorili ostale zabrinute „male monstrume“ da je Gaga nedavno koristila Tviter, dokaz da je još uvek živa i zdrava.

Povezana vest:  Oni zajedno imaju 27 MILIJARDI i dolaze na ovogodišnji EXIT! Pogledaj VIDEO i priduži im se!

-Gaga je tvitovala pre par minuta. Da li na onom svetu postoji bežični internet? – glasi podrugljiva poruka jednog korisnika koji očigledno nije naseo na vest o Gaginoj smrti.