Linkin_Park_2

MTV VAM PREDSTAVLJA SVETSKU PREMIJERU SPOTA

LINKIN PARK “BURN IT DOWN”

 

Ovog petka nikako ne smete da propustite emisiju Top 10@10, jer ćete tada, pored devet sjajnih hitova grupe Linkin Park, videti i svetsku premijeru spota za pesmu „Burn It Down“!

Pesma „Burn It Down“ najavljuje željno iščekivani album „Living Things“, koji bi trebalo da se nađe u prodaji krajem juna. Na njemu će preovdadavati prepoznatljivi zvuk koji je ove momke iz Kalifornije vinuo na vrhove Top listi, a koji odlikuje jaka energija uz smelo i inovativno mešanje pravaca. Ploča „Living Things“ je ponela ovakav naziv jer će, akko kažu članovi benda, to biti priča o ljudima i odnosima između njih. Na prošlim albumima bend se uglavnom bavio globalnim problemi, dok se sada fokusirati više na živote članove benda, pa će ovaj album biti daleko više ličan.”

Povezana vest:  VRATIO SE DADO GLIŠIĆ!

MTV i rock ikone Linkin Park udružili su snage kako bi premijerno predstavili novi singl „Burn It Down“ svetskoj publici od 600 miliona domaćinstava preko MTV-jeve mreže od preko 60 kanala i 300 sajtova u više od 150 zemalja. Zato budite uz MTV ovog petka i uživajte uz Linkin Park!