exit2
EXIT MUSIC HOUR NA MTV KANALU

U susret EXIT festivalu, koji će se po 13. put održati u Novom Sadu od 12. do 15. jula, MTV vam predstavlja EXIT Music Hour.
Nakon dosadašnje uspešne saradnje između najpoznatijeg festivala u ovom delu Evrope i najvećeg muzičkog kanala u regionu, i ove godine će Exit festival i MTV zajedničkim snagama raditi na promociji ovog željno iščekivanog četvorodnevnog muzičkog spektakla.
Spremite se za sat vremena kvalitetne muzike, koja će vas polako zagrejati i ubaciti u pravo raspoloženje pred ovogodišnji odlazak na Tvrđavu. Svakog petka od 18:30 i reprizno subotom od 20:50, u okviru Exit Music Hour-a videćete najbolje koncerte regionalnih bendova od koji su nastupali prethodnih godina, kao i spotove izvođača koji će se popeti na bine na ovogodišnjem Exit festivalu.
Ovog petka od 18:30 ne propustite polučasovni snimak nastupa Hladnog Piva, kao i pola sata spotova izvođača koji će učestvovati na ovogodišnjem festivalu, kao što su Guns N’ Roses, Gossip, New order, Erikah Badu, Plan B, Duran Duran i mnogi drugi…
I to nije sve, pažljivo pratite dešavanja na MTV-ju i našim regionalnim sajtovima, i moći ćete da osvojite karte za EXIT festival!

Povezana vest:  Dejvid Geta na košarkaškim terenima!