irena_blagojevic_2012

NOVI SINGL IRENE BLAGOJEVIĆ!

Irena Blagojević, jazz, pop i soul pevačica, koja od 2010. godine veoma uspešno gradi solo pevačku karijeru, objavila je novi singl kojim najavljuje drugi album. U pitanju je kompozicija na engleskom jeziku, pod nazivom “Lonely days”. Ova pesma rađena je u soul maniru i najavljuje malo drugačiji pristup Ireninoj autorskoj muzici u odnosu na kompozicije koje su se našle na debi albumu “Jutro bez ljubavi”. Moderniji zvuk, u stilu svetski aktuelnih muzičkih tokova, sa snažnim vokalom i melodijom koja odmah “ulazi” u uho.

Povezana vest:  Džej Zi: Moja ćerka biće najrazmaženije dete na svetu

Pored Irene Blagojević koja je uradila muziku, autorski pečat novoj pesmi dali su Ivan Aleksijević (aranžman) i Adlen Šiljak (tekst). Singl “Lonely days” prati i veoma efektan spot, rađen u crno-beloj tehnici, sniman na nekoliko lokacija u Beogradu. Režiju popisuje Milorad Milinković, snimatelj je Saša Ivančević, a montažer Milan Pejnović.

Spot možete pogledati OVDE!

Pored aktivne pripreme novog albuma, koji bi trebalo da se pojavi pred publikom do kraja godine, Irena je veoma angažovana kako na nastupima, tako i u pedagoškom radu. Pre dva meseca otvorila je školu pevanja, namenjenu  talentovanim, mladim ljudima, zainteresovanim da savladaju i usavrše pevanje. U pitanju je individualna nastava, koja podrazumeva upoznavanje sa različitim pevačkim stilovima, a kursevi se održavaju u trajanju od tri meseca. Prva grupa polaznika uspešno privodi kraju kurs, a svi zainteresovani za pohađanje nastave pevanja, informacije mogu pronaći na www.irenablagojevic.com.

Povezana vest:  Holandska pop zvezda SERA predstavlja singl „Best Friend“!

U sklopu brojnih koncertnih aktivnosti tokom proteklih godinu dana, Irena je nedavno sa svojim bendom nastupala na 7. SM Jazz Blues Spring Festu u Sremskoj Mitrovici. Prvi u nizu nastupa ovog leta očekuje je već 3. juna od 18 sati, na otvorenom u okviru novobeogradske replike Terazija. Ljubitelji jazz muzike, Irenu Blagojević mogu slušati svakog vikenda i u nešto intimnijoj atmosferi, u prijatnom ambijentu kluba Ptica.

Povezana vest:  MTV & TERRANEO 2012 PROMO PARTY