jennifer-lopez-on-the-set-of-follow-the-leader-in-acapulco

Behind The Music: Jennifer Lopez
 
Malo koji izvođač može da se pohvali da je dominirao medijima u poslednje dve dekade kao „latino kraljica“ Jennifer Lopez. Za ovu harizmatičnu pevačicu, plesačicu i glumicu se sa sigurnošću može tvrditi da predstavlja oličenje „američkog sna“.
U ovoj epizodi emisije Behind the Music čućete priču o Jennifer Lopez, Portorikanki iz Bronxa, četvrti u New Yorku, koja je od devojke iz kraja stigla do jedne od najvećih zvezda današnjice. Pored uspešne muzičke, holivudske i plesne karijere, Jennifer je pažnju privlačila svojim burnim i uzbudljivim privatnim životom. Zabavljanje sa kontroverznim reperom Seanom Combsom, kratki brak sa plesačem Chrisom Juddom i raskid veridbe sa Benom Affleckom i konačno pronalaženje sreće sa latino zvezdom Marcom Anthonyjem sa kojim ima blizance (od kog se u međuvremenu i razvela), samo su neke od tema koje će Jennifer podeliti sa publikom ovog petka u 19:30 na MTV kanalu.
Samo za emisiju Behind the Music o Jennifer će još pričati njen, sada već bivši, suprug Marc Anthony, Sean Combs, Tommy Mottola, Keenan Ivory Wayans i drugi…

 

Povezana vest:  50 CENT DEFINITIVNO U PIONIRU