evabraun1

KONCERT GRUPE EVA BRAUN U EXIT MUSIC HOURU NA MTV KANALU
 
U petak od 18:30 ne propustite polučasovni snimak nastupa grupe Eva Braun sa prošlogodišnjeg Exit festivala, kao i pola sata spotova izvođača koji će učestvovati ove godine
U susret EXIT festivalu, koji će se po 13. put održati u Novom Sadu od 12. do 15. jula, MTV vam predstavlja EXIT Music Hour. Ovog petka od 18:30 i reprizno u subotu od 20:50 pogledajte nastup grupe Eva Braun, koja je nastupila na Fusion bini Exit festivala 9. jula 2011. i bio je to njihov drugi nastup na najvećem festivalu naše regije.
Vrelo letnje veče pod otvorenim nebom, zidine perovaradinske tvrđave i razigrani pop zvuci benda iz Bečeja učinili su subotu na prošlogodišnjem Exit festivalu nezaboravnom. Sastav Eva Brаun su 1989. osnovаli Gorаn Vаsović i Petаr Dolinkа, a kojima se kаsnije priključuju Milаn Glаvаški i Ljubomir Rаjić. Debi аlbum „Prisluškivаnjа“ pojаvio se 1992. nа tridesetogodišnjicu izlаskа prvog singlа grupe Beatles, koji su imаli velik uticаj nа stvаrаlаštvo ovog sastava. Poslednje studijsko izdanje pod nazivom „Playback“ objavljeno je prošle godine i predstavlja proizvod druge mladosti ovog popularnog sastava. Publika na Exit festivalu imala je priliku da uživa u svim hitovima benda iz duge i plodonosne karijere, a ovog petka, zahvaljujući MTV kanalu i emsiji Exit Music Hour, možete da uživate i vi.
Pored sjajnog koncerta grupe Eva Braun, pogledajte 30 minuta spotova izvođača koji će učestvovati na ovogodišnjem festivalu, kao što su Guns N’ Roses, Gossip, New order, Erikah Badu, Plan B, Duran Duran i mnogi drugi…
I to nije sve, pažljivo pratite dešavanja na MTV-ju i našim regionalnim sajtovima, i moći ćete da osvojite karte za EXIT festival!

 

Povezana vest:  Humanitarni rok festival "Hepicentar" u Kraljevu