JustinBieber_promo01_universalmusic.rs_2012

Džastin Biber je čudotvorac, teško bolesna devojčica reaguje samo na njegove pesme!
 
Džastin Biber obećao je da že se susresti s mladom obožavateljkom koja pobeđuje tešku bolest zahvaljujući njegovoj muzici.
Megan Ham iz Vankuvera pati od retke bolesti koju ima samo 1.500 dece širom sveta i zbog koje ne može hodati ni pričati. Lekari su predviđali da Megan zbog lizencefalije neće doživeti svoj drugi rođendan, ali njoj je sad 11 godina i iako su roditelji upozoravani da verovatno od nje nikad neće doživeti nikakvu reakciju ona reaguje na – Džastina Bibera.
-Njega joj nikad nije dosta – izjavila je Meganina majka, a njeni su profesori bili ti koji su prvi primetili da devojčica na kanadsku superzvezdu reaguje osmehom i udaranjem nogu. -On joj pomaže da preživi dan. Zbog njega je srećna – izjavila je Meganina učiteljica, prenosi Fox 12 News.
Meganina reakcija na Biberovu muziku nešto je za što su lekari mislili da nikad neće biti moguće u njenom slučaju i njenoj je porodici pokazalo da postoji mogućnost interakcije s njom: – Ovo nam je otvorilo mnoga vrata – ispričao je njen otac Majkl.
Nedugo nakon što su Meganinu priču preneli mediji, Biber je na svom twitteru napisao: -Megan ostani jaka zbog mene i ja ću se potruditi da se sretnemo kad dođem u Portland. Volim te i hvala ti – a Hollywood Life javio je da će se susret dogoditi ovog oktobra.

 

Povezana vest:  Džastin Timerlejk nije varao Džesiku Bil