Selena_Gomez_Justin_Bieber_2011

Selena otvoreno o svojoj vezi s Biberom
 
Selena Gomez tvrdi da je njen dečko, tinejdžerski idol Džastin Biber, nepopravljivi romantik u srcu. Njegova nježnija strana pokazala se kad je u septembru prošle godine iznajmio ogromnu dvoranu Stejpls na stadionu u Los Anđelesu kako bi njih
dvoje mogli uživati u privatnoj projekciji ‘Titanika’. U razgovoru za Elle, čiju naslovnicu krasi, objasnila je da je u automobilu samo primetila da bi htela ponovno pogledati taj film, a on joj je to odmah priuštio.
19-godišnja Selena u vezi je s Džatinom od početka 2011. godine, a čini se da je njihova veza prilično čvrsta. Za Elle je Selena pokazala savršene obline pozirajući u crvenom brusu, plavo-belim pantalonama i visokim potpeticama. Mlada se zvezda prisetila svog odrastanja u Teksasu gde ju je podizala samohrana majka.
-Sećam se da je barem sedam puta naš auto zapeo na autoputu jer smo ostali bez novca za benzin. Ali majka je štedela da bi me mogla voditi na koncerte. Vodila me u muzeje, akvarnice, učila me o svetu i onome šta je stvarno – kaže Selena o majci.
No, njen se svet okrenuo naglavačke kad je privukla pažnju Diznijevih lovaca na talente koji su onda počeli raditi na njenom zvezdanom potencijalu: – Dizni je mašinerija, tako da ljudi automatski pretpostavljaju da ne možete raditi za njih ako ne glumite, ne pevate i ne plešete kako oni sviraju. Ali to apsolutno nije tačno. Uvek sam sve radila onako kako sam ja htela da radim.

 

Povezana vest:  Koncert gitariste Uroša Dojčinovića u SC