Milan_Stankovic Milan Stanković putuje u Oslo

Posle dvočasovnog showa „3 pa 1 za Oslo“ Srbija je odlučila da u Oslo putuje Milan Stanković koji će se predstaviti pesmom “Ovo je Balkan”
Emina Jahović, Milan Stanković i Oliver Katić su se publici večeras po prvi put predstavili s tri Bregine pesme za koje smo sigurni da će biti hitovi. Najuverljiviji nastup i najbolju pesmu po sudu publike imao je Milan Stanković koji je dobio 58.428 glasova od ukupno 129.105 pristiglih SMS poruka.
U emisiji „3 pa 1 za Oslo“ imali smo priliku da uživamo u vrhunskim muzičkim imenima koja su redom pevala Bregine pesme. Prvo su se na sceni pojavili Marko Kon, Jelena Tomašević, Marija Šerifović i Davor Ebner koji su na svoj način izveli najveći evrovizijski hit – pesmu švedske grupe ABBA „Waterloo“. Zatim je po želji Gorana Bregovića svako od pevača otpevao po jedan njegov hit . Marija Šerifović je zapevla „Ružicu“, Marko Kon“Na zadnjem sedištu moga auta“ Jelena Tomašević je sjajno interpretirala „Đurđevdan“, a Davor Ebner „Zamisli“ Kao što je najavljeno i Severina se pojavila na izboru za srpskog predstavnika na Eurosongu i otpevala veliki hit koji je radio niko drugi do Goran Bregović – Gas, gas. A imali smo priliku da čujemo i Haris Đinović koji je u dogovoru sa Bregom zapevao „A i ti me iznejvjeri“.

Povezana vest:  ''Kvins ov stoun ejdž'' završavaju novi album