00 TOKIO HOTEL_HUMANOID _300CMYKSastavite intervju za Tokio Hotel

MTV ti pruža priliku da direktno postaviš pitanje članovima benda Tokio Hotel! MTV i Beogradska Arena kao organizatori koncerta gupe Tokio Hotel 28. marta dobili su pravo intervjua sa bendom. Umesto novinara, rešili smo da ovoga puta pitanja postavljaju fanovi.
Pravila su jedostavna: postavi pitanje za Tokio Hotel u okviru komentara članka na sajtu www.mtv.rs. Deset komentara sa najviše glasova biće poslato bendu. Ekskluzivni intervju će biti objavljen na mtv.rs, kao i na sajtovima drugih medija u regionu. I to nije sve, za najkreativnije fanove Tokio Hotela, MTV i Universal Records su pripremili brojne nagrade.
I da vas podsetimo, TOKIO HOTEL nastupa 28. marta 2010. u Beogradskoj Areni. Karte su već u prodaji i možete ih kupiti na novootvorenom prodajnom mestu u TC „Ušće“, kao i na sledećim mestima: biletarnici Beogradske arene, SKC – knjižara „Delfi“, Dom omladine, Eventim, pozorište „Boško Buha“, Gigstix (Novi Sad, Kralja Aleksandra 12), i putem sajtova www.arenabeograd.com i www.tickets.rs 
Svi obožavaoci benda iz regiona ulaznice mogu da kupe preko sajta Beogradske arene www.arenabeograd.com i na svim prodajnim mestima Eventima u regionu.
Ovo je tek prvo od mnogobrojnih iznenađenja koje smo vam pripremili. Redovno posećujte mtv.rs i očekujte još iznenađenja! 
PS: Želja organizatora je da svako pitanje pored nickname-a bude potpisano i punim imenom, zato vas podsećamo da uradite update vašeg profila ako to već niste do sada učinili…
MTV zadržava pravo da ukloni pitanja koja se „dupliraju“, kao i ona koja nisu u skladu sa generalnim pravilima korišćenja sajta.

Povezana vest:  PRAVA POSLASTICA ZA VINSKE SLADOKUSCE OVOG PETKA NA SOUNDU