lily_allen

Lili Alen se vraća na muzičku scenu

 

Tri godine nakon što je objavila da se povlači iz sveta muzike, britanska pevačica Lili Alen planira povratak na muzičku scenu obavestivši javnost da snima novi materijal za svoj treći studijski album, prenose britanski mediji. Pevačica, koja je prodala osam miliona ploča, sastala se sa američkim producentom Gregom Kurstinom.

Povezana vest:  Poklon slovenačkog benda The Toronto Drug Bust srpskoj publici

-Biće vam drago da znate da sam trenutno u studiju sa Gregom Kurstinom – napisala je ona na društvenoj mreži Tviter kao odgovor veb sajtu “Popjustice“ o njenoj muzičkoj neaktivnosti.

Alen je rekla da je oduševljena time što će komponovati muziku za mjuzikl “Dnevnik Bridžit Džons“.  Pevačica (27) je šokirala publiku kada je objavila da se povlači iz sveta muzike. Pevačica je bila razočarana muzičkom industrijom i krivila je pirateriju što ne dozvoljava mladim umetnicima da zarade za život.

Povezana vest:  MIKA donosi novi singl – izvešće ga u finalu Pesme Evrovizije

Ona je počela da se bavi modom i otvorila je vintidž prodavnicu garderobe sa svojom polusestrom Sarom Oven. Alen se udala prošlog juna za vlasnika građevinske firme Sema Kupera i rodila je njihovog prvog sina u novembru. Pevačica je svoj debitanski album “Alright, Still“ objavila 2006. godine, a jedan od najvećih hitova sa njega je singl “Smile“. Drugi album “It“s not me, It“s you“ je ova pop pevačica objavila 2009. godine.

Povezana vest:  EUROSONG 2010, Lena Meyer-Landrut iz Nemačke pobednica Eurosonga 2010