Ista_pateka_Eye_Cue

DUPLA MTV PREMIJERA: S.A.R.S. ft. WHO SEE „BOJANA“ I EYE CUE „ISTA PATEKA“

MTV Premijera ovog ponedeljka u 20:00 donosi dva nova spota – benda S.A.R.S. ft. Who See za pesmu „Bojana“ i sastava Eye Cue za „Ista pateka“.

Kako kažu članovi benda S.A.R.S., pesma „Bojana“ je oda posvećena Adi Bojani i svim ljudima koji su, kao i oni, zaljubljeni u ovo prelepo mesto. „Ona predstavlja jednu od najdražih destinacija za letovanje većine članova benda i bilo je samo pitanje vremena kada ćemo uraditi pesmu o njoj. Ideja o saradnji sa momcima iz Who See Klape se upravo rodila prilikom našeg susreta na Adi i prezadovoljni smo kako su se uklopili i svojim autentičnim stilom repovanja doprineli da pesma poprimi totalno drugu dimenziju. Na kraju bismo želeli da se zahvalimo svima koji su učestvovali na snimanju i realizaciji spota!“ Snimateljka i direktorka fotografije spota „Bojana“ je Marija Stanković, a montažu potpisuje Mario Đorđević iz Who See-a. Scene spota su snimane na Adi Bojani dva dana, za vreme prvomajskih praznika.

Povezana vest:  Stivi Vonder u Holu slavnih Apolo teatra u Njujorku

„Ista pateka“ je prvi singl sa drugog albuma benda Eye Cue. Ovo je još jedna autorska pesma sastava koji je na makedonsku muzičku scenu stupio 2007. godine sa numerom „Magija“. Nakon toga je usledio album Superstar Wannabe sa koga je šest numera dobilo spotove, a onaj za pesmu „Not This Time“ je svojevremno osvojio i prvo mesto na MTV-jevoj listi Domaćica, a kasnije se našao i među 20 najemitovanijih pesama u 2010. godini. Eye Cue je nastupio i u emisiji MTV Express gde su izveli tri svoje pesme u akustičnom aranžmanu.

Povezana vest:  NEW YORK Experience u KC Grada – THUGFUCKER, subota 13. oktobar, 22h

Singl „Ista pateka“ je snimljen i produciran u studiju Enterprajz, dok režiju spota potpisuje Ogen Šapkovski. Bend trenutno radi na novim materijalima za drugi album i aktivno su prisutni na makedonskoj klupskoj sceni, ali nastupaju i na brojnim regionalnim i evropskim festivalima.