joksimovic1

Željko Joksimović ispunio očekivanja varaždinske publike

Iako je zadnjih nekoliko dana zauzet koncertnim aktivnostima i zbog toga stalno na dugim putovanjima, Željko Joksimović je tokom proteklog vikenda varaždinskoj publici priredio pravi koncertni spektakl, baš kakav je i najavljivao.

Kako je rekao uoči samog početka, za vreme vožnje prema Varaždinu u automobilu je malo odmarao i punio baterije za nastup, ali čim je ušao u dvoranu u kojoj je pre samo osam meseci održao koncert pozdravio svoje mnogobrojne obožavatelje, osetio je navalu pozitivne energije zbog koje je i zaboravio na umor.

Povezana vest:  Di Di Bridžvoter otvorila Summertime festival

Koncert koji je trajao skoro dva sata, obilovao je i odličnom video produkcijom zbog koje je publika kasnije komentarisala da se osećala jednako kao i na koncertu svetski poznate zvezde.

joksimovic3

Željko Joksimović publiku je bacio u trans svakom svojom pesmom, i iako je već i sam navikao na takvu reakciju na svojim koncertima, ipak je i sam sinoć ostao jako iznenađen. Već na prvim taktovima pesme ‘Nije ljubav stvar” publika je ‘preuzela’ pesmu i od prvog do zadnjeg stiha pevala u horu.Pokušavao je Joksimović povremeno da se ‘ubaci’ u stihove, ali shvatio je da pored takve publike ipak nema šanse.

Povezana vest:  Kusturica i Gipsy Kings - nova saradnja na pomolu? Šta se krije iza kulisa beogradskog koncerta proslavljenog benda

Joksimović je i ovom prilikom potvrdio svoju popularnost u Hrvatskoj, a tokom koncerta je svojim pričama dodatno nasmejao brojne okupljene fanove. Na kraju je obećao da će se sigurno vratiti u Varaždin. Publika u ovom gradu je publika koja iz njega izvuče ono najbolje- istakao je Joksimović posle koncerta.

Mini turneju Željko Joksimović nastavlja u julu i uoči letnje koncertne pauze 14. jula održaće koncert u Prilepu.

Povezana vest:  Robi Vilijams spreman da predstavlja Rusiju na Evrosongu

PHOTO: GODAR