bibano_summer_2012 

BIBANO BEACH CLUB OVOG PETKA OTVARA SEZONU 2012.
 
Novo središte zabave Zadra i Dalmacije Bibano Beach Club ovog će petka otvoriti svoja vrata svim obožavateljima odlične muzike za ples. Prekrasna plaža Punta u Bibinju spremna je za uzbudljivu letnju sezonu.
Tri nas dana dele od uzbudljive letnje sezone u Bibano Beach Clubu. Od ovog petka, 29. juna prekrasna plaža Punta postaće epicentrom plesnih muzičkih vibracija. Atraktivnim after beach partijima u terminu od 16 – 20 sati Bibano Beach Club nudi pravi muzički spektakl na otvorenom. Visoki produkcijski uslovi, atraktivne plesačice te vrhunski ambijent garancija su dobrog provoda i novog kultnog mesta specijalizovanog za nezaboravne After Beach partije u Zadru i okolici.
Novouređeni klub na plaži ugostiće i poznate svetske DJ-e koji će plažu Punta u Bibinju pretvoriti u pravi plesni raj. Potvrđen je dolazak britanske DJ-ice Miss Mavrick koja će se po prvi puta predstaviti hrvatskoj publici 13. jula, a svetska DJ zvezda Thomas Gold obradovaće mnoge svojim plesnim hitovima 2. avgusta 2012.
Prekrasna plaža Punta koja se nalazi tik do marine Dalmacija u Bibinju, nova je destinacija posetilaca željnih vrhunske zabave. Blizina kristalno čistog Jadranskog mora i vrhunska muzika Bibanu daju šarm poput razvikanih svetskih beach klubova Ibize i Miamia omiljenih kod mladih. Bibano Summer 2012. tokom letnje sezone donosi brojna muzička iznenađenja, a svi after beach party programi slobodni su za sve posetitelje.

 

Povezana vest:  BEND MR. RABBIT U SUBOTU NA ZIDIĆU DOB