Selena_Gomez_Justin_bieber_at_a_Restaurant

Džastin i Selena: Hari Stajls, drži se podalje od naših mama!
 
Džastin Biber (18) i Selena Gomez sprijateljili su se s Harijem Stajlsom iz nove teen senzacije One Directiona, a s obzirom da 18-godišnji miljenik tinejdžerki širom sveta obožava starije devojkee, našalili su se da moraju britanskog zavodnika držati na oku zbog svojih zgodnih mama.
-Džastin je dobar Harijev prijatelj i mnoge mlade devojke lude su za njim, ali on voli starije. Ne čudi me to kad vidim Kameron Diaz, Evu Longoriju ili Sofiju Vergaru, koje izgledaju fantastično. Džastin i ja smo se šalili da moramo naše mame, koje su još uvek vrlo privlačne, sakriti od Harija – smeje se Selena Gomez (19). Inače, i Džastinova i Selenina mama bile su tinejdžerke kad su ih rodile.
Hari Stajls je neko vreme zabavljao britansku javnost svojom vezom s Karolinom Flak (32), seksi TV prezenterkm, ali nije dugo potrajala.
Karolina je čak primila pretnje ljutitih Harijevih obožavateljki preko twittera.
Iako imaju samo jedan album, One Direction su među najpopularnijim britanskim bendovima i u SAD-u, baš kako je prognozirao njihov mentor, šef ‘X Factora’ Simon Kauel.
Inače, njihov album prvenac ‘Up All Night’ je broj jedan u čak 12 zemalja. Za pola godine prodali su više od 4,2 miliona albuma širom sveta, a singl ‘What Makes You Beautiful’ nagrađen je na Brit Awardsima.

 

Povezana vest:  Globalni superstar Bruno Mars se vratio sa novim singlom "24K MAGIC"