Noidvintagelogo

SVETSKA ATRAKCIJA NO_ID U MANSIONU
 
U vrućim letnjim mesecima na zagrebačkom moru, Jarunu u klubu Mansion gostuje energičan holandski DJ duo NO_ID. Dašak Ibize i letnjih destinacija osetiće se i u Zagrebu06. jula kada Holanđani najavljuju nezaboravno ekskluzivno muzičko druženje.
Rođeni u Amsterdamu, od ranog detinjstva žive uz muziku i poprimaju uticaj holandske muzičke kulture. Energičan duo NO_ID osnovan je 2008. godine od strane dvojica lokalnih muzičkih junaka. Uključuju se u muzički svet Amsterdama gde na jednom od najvećih svetskih muzičkih okupljanja Amsterdam Dance Eventu osvajaju Demolition tanje sa svojim prvim prvim hitom Wurld. Pesma odmah biva nominira za najbolju house skladbu s velikim komercijalnim potencijalom.
NO_ID žele stvoriti potpuno novi, sveži međunarodni progresivni zvuk koji retko možemo pronaći u današnjem muzičkom svetu. Stalno pronalaze nove načine kako bi svoju publiku iznova oduševili, upravo je taj element i jedno je od značenja njihovog imena NO_ID. Duo snažno veruje u element iznenađenja, a svojoj muzici daju prostor da govori sama za sebe. Njihovi dosadašnje radove do sada su objavljivali Armada Music, Diffused Music, Ultra Records i drugi. Uz potporu Axwella, Tiesta, Sander Van Dorna i drugih, imali su vrlo impresivan niz izdanja prošle godine. Pozvani su od strane Axwella iz Swedish House Mafie da se pridruže njegovoj izdavačkoj kući Axtone, a ovog će leta biti i deo tima Swedish House Mafie u klubu Ushuaia na Ibizi.
Ulaznice za nastup NO_ID u klubu Mansion mogu se osigurati u sistemu Eventima (www.eventim.hr).

 

Povezana vest:  Krisa Brauna ostavila devojka zbog Rijane