Obojeni_program_1

NOVI SPOT OBOJENOG PROGRAMA
 
Novi spot Obojenog programa za pesmu “Samo da ti kažem postalo je sve nevidljivo” može od danas da se pogleda na Youtube kanalu Exit festivala. Spot je urađen od kolaža fotografija Obojenog programa, režirao ga je Aleksandar Davić, dok je montažer spota PJ.
Pesma “Samo da ti kažem postalo je sve nevidljivo” jedna je od numera sa novog albuma Obojenog programa, pod nazivom “Kako to misliš: mi?”, koji je u aprilu izašao na EXIT etiketi. Ceo album dostupan je za besplatno preuzimanje na sajtu www.exitmusic.rs.
Po rečima frontmena benda, Branislava Babića Kebre, album je rezultat neprekidnog procesa rada i svakodnevne inspiracije, uz učešće najboljih saradnika.  Ovog puta Obojeni program nastupa u neobičnoj muzičkoj postavi – dva basa, bubanj i vokal, koja čini novi album još ekplozivnijim u odnosu na prethodne. Prateće vokale na albumu pevale su Bilja i Jelena iz sastava Boye, dok dizajn omota potpisuje beogradski umetnički kolektiv „Škart“. Kao i na prethodnim albumima, Kebra, svojim eklektičnim tekstovima i autentičnim zvukom daje svojevrsan prikaz i kritiku naše svakodnevnice, postavljajući pitanja, ali i ostavljajući  prostor da sami tumačimo odgovore. Uostalom, kao što glasi i naziv jedne od pesama sa albuma, „svaka definicija gubitak je slobode“.
Obojeni program nastupiće na Jelen Fusion bini Exit festivala u subotu, 14. jula u 3h.

 

Povezana vest:  Najprodavaniji albumi u SAD