georgiev_przno

Vlado Georgiev oduševio u Maestralu
 
Terasa letnjeg bazena Hotela Maestral u Pržnom, bila je tesna da primi sve goste, VIP zvanice, prijatelje i fanove popularnog pevača Vlada Georgieva, koji je sinoć održao koncert u ovom ekskluzivnom crnogorskom letovalištu.
Poznati kantautor oduševio je više od 1.000 posetilaca luksuznog hotelskog kompleksa, koji su uz poznate hitove i prepoznatljivo dobru svirku, uživali do duboko u noć. Nastup popularnog Barbe izazvao je veliko interesovanje na ovom delu crnogorskog primorja. Pored uglednih gostiju i zvanica Hotela Maestral, koji dolaze iz zemalja regiona, ali i čitave Evrope, koncertu su prisustvovali i brojni fanovi Georgieva koji letuju u Crnoj Gori.
Koncertom Vlada Georgieva nastavljen je bogat i raznovrstan letnji program koji je pripremio luksuzni hotel. Zabave na otvorenom, muzički koncerti, uzbudljiva ponuda igara u hotelskom kazinu samo su deo repertoara koji očekuje goste Hotela Maestral. Hotelski kompleks i kazino Maestral smešten je u Pržnom, u romantičnom stenovitom zalivu, svega nekoliko kilometara udaljen od Budve, a u blizini Miločera i Svetog Stefana, najpoznatijih i najelitnijih crnogorskih turističkih destinacija.

 

Povezana vest:  Disciples: Vrednim radom do platinastih tiraža