exit 3_2012

ODBROJAVANJE: PROMO CENA ULAZNICA ZA EXIT DO PONEDELJKA!

Četvorodnevne ulaznice za Exit biće dostupne po promotivnoj ceni od 6 990 dinara do ponedeljka, 9.jula. Već u utorak, 10. jula ujutru, cena ulaznice za četiri dana Exita iznosiće 10990 dinara. Ponedeljak, 9. jul biće i poslednji dan za kupovinu ulaznica sa studentskim i srednjoškolskim popustom, tj. do tog datuma studenti i srednjoškolci moći će da kupe paket ulaznica po ceni od 5 490 dinara.

Zamena vaučera za narukvice za kupce ulaznica će se obavljati na prošlogodišnjoj lokaciji (Preradovićeva ulica u Petrovaradinu, preko puta glavnog kolskog ulaza na Tvrđavu). Zamena počinje u utorak, 10. jula.

Dnevne ulaznice za festival dostupne su po cenama od 3290 dinara za četvrtak, petak i nedelju, tj. 3490 dinara za subotu, a ove cene važiće sve do početka EXIT festivala. Na dan početka festivala, u četvrtak, 12. jula, dnevne ulaznice će poskupeti i moći će da se kupe isključivo na ulazima na Exit festival.

Povezana vest:  Indexi i prijatelji u Beogradu i Novom Sadu

Online prodaja ulaznica za Exit putem sajta Gigstix.com završava se u subotu 7. jula u ponoć, a četvorodnevne i jednodnevne ulaznice za festival biće i dalje dostupne na svim zvaničnim prodajnim mestima festivala.

Ulaznice po promotivnoj ceni od 6 990 dinara su u Novom Sadu dostupne u prodavnici Gigs Tix u Pariskom magazinu, Knjižari Bulevar Books i knjižari Serendipiti na SPENS-u;  u Beogradu ulaznice mogu da se kupe u UŠĆE Shopping centru, na blagajni Doma omladine, u Bilet Centru, kao i na blagajni Beogradske Arene.  Ulaznice su dostupne i u filijalama Erste banke i u Corner Shop-ovima u celoj Srbiji.

Ulaznice za studente i srednjoškolce po ceni od 5 490 dinara moći će još u ponedeljak da se kupe  u UŠĆE Shopping centru u Beogradu, kao i u prodavnici Gigs Tix u Pariskom magazinu u Novom Sadu.

Povezana vest:  Koncertna proslava Marčelovog rođendana u Bitefartkafeu

MLADI IZ CELOG SVETA STIŽU U NOVI SAD!

Standardno je Exit festival mesto okupljanja mladih iz celog sveta, te i ove godine očekujemo posetu iz više od 60 zemalja sa svih kontinenata. Pored posetilaca iz SAD i Kanade, u Novi Sad dolaze gosti iz Australije, Holandije, Brazila, Argentine, Meksika, Ekvadora… Od pre pet godina na Exit dolaze i ljubitelji dobre zabave iz Južnoafričke republike, a ove godine su ulaznice kupili i stanovnici afričkog kontinenta čak iz Zimbabvea. Da Azija ne bi zaostajala, očekujemo turiste iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, Jordana, Libana, Kine, Japana i Singapura. Pored već skoro pa domaće publike iz Velike Britanije, ove godine beleži se rast poseta iz Rusije, Grčke i Ukrajine, što nije čudno kad se uzme u obzir da je Exit od ove godine počeo intenzivno da se promoviše u ovim zemljama.

Povezana vest:  Jelena Karleuša tuži Seku, Acu Lukasa I Ivana Ivanovića

Neka proslava multikulturalizma, dobre muzike i najbolje zabave počne! Sledeća nedelja u znaku je leta, druženja i Exit festivala! Vidimo se na Exitu od 12. do 15. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu!

ULAZNICE:

ČETVORODNEVNE:

PROMO CENA DO 9. JULA: 6990 dinara

CENA OD. 10. JULA: 10 990 dinara

ULAZNICE ZA SREDNJOŠKOLCE I STUDENTE:

PROMO CENA DO 9. JULA: 5490 dinara

CENA OD 10. JULA: 10990 dinara

JEDNODNEVNE:

ČETVRTAK, 12. JUL: 3290 dinara

PETAK, 13. JUL: 3290 dinara

SUBOTA, 14. JUL: 3490 dinara

NEDELJA, 15. JUL: 3290 dinara