Kurd 1

GUARANA FOAM FEST 2012
I Kurd Maverik u peni!
 
Zapeniće i Kurd! Četvrti po redu Guarana Foum Fest održaće se 1. septembra u Beogradskoj Areni, a organizatori najavlju najjači lajn ap do sada. Drugo poznato ime ovogodišnjeg festivala, di džej i haus producent Kurd Maverik, nastupiće posle Aleksa Gaudina, a na stejdžu će se tokom večeri smeniti još mnoštvo svetski poznatih di džejeva.
Maverik se na tržište probio remiksom pesme „Pump up the jam“, a nedugo zatim, pojavio se i njegov prvi singl „I never rock“.
Kurd Maverik je sarađivao sa najboljim svetskim muzičkim producentima, a njegovi setovi obeležili su poslednju dekadu u haus muzici.
-Provod u Srbiji više je nego fenomenalan, i biće mi zadovoljstvo da dam svoj doprinos – kaže di džej.
Inače, karte za Foam Fest čija prodaja je u toku trenutno se mogu nabaviti po ceni od 1599, dok će na veče događaja koštati 2200 dinara.
Pored Kolosej Multipleksa, ulaznice će se prodavati u kard servisu, Domu Sindikata, kao i na biletarnici arene.
 
Kurd promoviše Srbiju!
 
Maverik čije je pravo ime Čihan Otun, kurdskog je porekla, a u Nemačkoj živi duži niz godina. Maverik će u toku sledeće nedelje u sklopu promotivne kampanje, kroz Beograd provesti ekipu nemačke televizije VOX, koju će upoznati sa znamenitostima glavnog grada Srbije, budući da je u Beogradu i sam boravio više puta.

 

Povezana vest:  Počelo najveće svetsko DJ takmičenje burn Residency 2014, prijavi se i postani DJ Superstar na Ibici!