Terraneo 2012

TERRANEO MUSIC NA MTV KANALU

U susret Terraneo festivalu, koji će se održati u Šibeniku, Hrvatska, od 7. do 10. avgusta, MTV vam predstavlja emisiju Terraneo Music! Svakog radnog dana od 18:30, uživajte uz hitove izvođača koji će nastupiti na binama ovog popularnog festivala.

Terraneo Music i MTV će vas pripremiti za odlazak u prelepu Dalmaciju na nezaboravno letovanje uz koncerte nekih od najboljih bendova današnjice.

Od 9. jula, svakog radnog dana od 18:30 pogledajte spotove izvođača koji će učestvovati na ovogodišnjem festivalu, kao što su The Roots, Thievery Corporation, Groove Armada, The xx, The Horrors, Parov Stelar Band, Digitalism, The Ting Tings, The Vaccines, Friendly Fires, Swans, Elemental, Djecaci, Jarboli, Kandžija i mnogi drugi…

Povezana vest:  Masimo postao glumac

Ukoliko želite da upoznate ove fantastične izvođače, postavite im pitanja koja ste oduvek želeli i sve to iz uloge MTV voditelja, onda se obavezno prijavite na konkurs „Budi MTV VJ na Terraneo festivalu“! više informacija možete da nađete na mtv.rs.

O TERRANEO FESTIVALU:

Više od stotinu međunarodnih i domaćih izvođača će nastupiti na drugom po redu Terraneo Festivalu. Njihovi nastupi raspoređeni su u četiri dana na čak sedam pozornica.  Na binama Terraneo festivala ove će godine nastupiti bendovi The Roots, Thievery Corporation (live), Groove Armada (DJ set), The Ting Tings, Friendly Fires, The xx, The Horrors, Parov Stelar Band, Digitalism, The Vaccines, Jon Spencer Blues Explosion, Anna Calvi, Golem, Gatuzo, Elemental, Dječaci, Dan Mangan, Future Islands, Max Tundra, The Toronto Drug Bust, Ola Horhe, Jarboli, Kandžija… i mnogi drugi.

Povezana vest:  Guano Apes pojačavaju do sada najjaču Gitarijadu

Ulaznice za Terraneo festival mogu se kupiti po ceni od 3.820 RSD za pojedinačne karte, ili 7.130 RSD za jedinstvenu četvorodnenvu ulaznicu – na svim prodajnim mestima Eventima u Srbiji (www.eventim.rs). Cena kamp mesta u tajanju od šest dana iznosi, 3340 RSD.

Festival Terraneo se održava u napuštenoj kasarni nedaleko od centra Šibenika, koja se za vreme trajanja festivala pretvara u pravi mali grad koji poprima atmosferu Woodstocka! Lociran u srcu Dalmacije i s datumom održavanja početkom avgusta, Terraneo je savršena destinacija za hiljade mladih urbanih ljudi željnih zabave. Još jedna pogodnost na ovom festivalu je kamp, koji će učiniti boravak što ugodnijim. Terraneo kamp smešten je na festivalskoj lokaciji i ima kapacitet od oko 4000 mesta. Više informacija možete pronaći na www.terraneofestival.com.

Povezana vest:  Bogradski pankeri protiv Evrovizije

Prema izboru britanskog lista The Telegraph Terraneo je uvršten na listu 10 najboljih evropskih letnjih pop i rock festivala, dok su ga posetioci sajta Muzika.hr izabrali za najbolji hrvatski letnji festival 2011. godine. Terraneo festival razvija i neguje koncept društveno odgovorne i ekološki svesne i savesne zabave, a ove godine festival će uključiti bogat ekološki program koji za cilj ima da usmeri i edukuje po pitanju društvene odgovornosti i ekološke osvešćenosti.