exit2_2012
JOŠ DANAS PROMOTIVNA CENA ULAZNICA ZA EXIT!
Četvorodnevne ulaznice za Exit biće dostupne po promotivnoj ceni od 6 990 dinara do ponedeljka, 9.jula. Već u utorak, 10. jula ujutru, cena ulaznice za četiri dana Exita iznosiće 10990 dinara. Ponedeljak, 9. jul biće i poslednji dan za kupovinu ulaznica sa studentskim i srednjoškolskim popustom, tj. do tog datuma studenti i srednjoškolci moći će da kupe paket ulaznica po ceni od 5 490 dinara.
Zamena vaučera za narukvice za kupce ulaznica će se obavljati na prošlogodišnjoj lokaciji (Preradovićeva ulica u Petrovaradinu, preko puta glavnog kolskog ulaza na Tvrđavu). Zamena počinje u utorak, 10. jula.
Dnevne ulaznice za festival dostupne su po cenama od 3290 dinara za četvrtak, petak i nedelju, tj. 3490 dinara za subotu, a ove cene važiće sve do početka EXIT festivala. Na dan početka festivala, u četvrtak, 12. jula, dnevne ulaznice će poskupeti i moći će da se kupe isključivo na ulazima na Exit festival.
Ulaznice po promotivnoj ceni od 6 990 dinara su u Novom Sadu dostupne u prodavnici Gigs Tix u Pariskom magazinu (Radno vreme: 10-18h), Knjižari Bulevar Books (8-21h) i knjižari Serendipiti na SPENS-u (8-21h);  u Beogradu ulaznice mogu da se kupe u UŠĆE Shopping centru (10-22h), na blagajni Doma omladine (10-22h), u Bilet Centru (9-20h), kao i na blagajni Beogradske Arene (10-20h).  Ulaznice su dostupne i u filijalama Erste banke i u Corner Shop-ovima u celoj Srbiji.
Ulaznice za studente i srednjoškolce po ceni od 5 490 dinara moći će još danas da se kupe  u UŠĆE Shopping centru u Beogradu, kao i u prodavnici Gigs Tix u Pariskom magazinu u Novom Sadu.
Povezana vest:  Novi spot Regine kao LGBT himna? Ili ima potpuno drugu poruku?