NAS small1

FRESH ISLAND FESTIVAL NAJAVLJUJE DRUGO IZDANJE U 2013.

Zaustavljali su se avioni na pisti zbog EVE, menjali su se letovi zbog kašnjenja Nas-a…Nebo se je spajalo sa zemljom u petak 06. Jula uoči nastupa EVE…Sve to nije sprečilo da prvo izdanje prvog hip-hop i r’n’b festivala u regionu prođe u nezaboravnoj atmosferi i odličnim nastupima.

Fresh Island Festival u tri dana i tri noći posetilo je sveukupno 7 000 hip-hop fanova i oni koji su to tek postali, na ukupno četiri stagea u klubovima Aquarius i Papaya te na party brodu. Da je Fresh Island već u samom početku opravdao titulu najsvežijeg festivala na domaćoj sceni dokaz su i mnogobrojni tvitovi i komentari gostiju, izvođača, publike i svih koji su svedočili da je po prvi put u 10 godina na Zrće na mala vrata ušao hip-hop žanr. Dugo očekivani nastup hip-hop ikone Nasa u delirijumu je ostavio publiku kluba Papaya, dok je pravu klupsku euforiju izazvala grammy nagrađivana reperica EVE. Američki DJ Statik Selektah u klubu Aquarius je u subotu 7. jula izazvao neviđene ovacije publike. Najbolji domaći DJ set bio je onaj od DJ Frx-a kojemu publika nije dopuštala da siđe sa pozornice sve do 06 h. Festival je posetio i britanski playboy Maximillion Cooper, vlasnik najveće svetske trke za celebrityije te najavio da će iduće godine Gumball 3000 trka stati i u Novalji, na Fresh Island Festivalu. Odlične komentare i iskustvo na festival dele svi- publika, izvođači, mediji i organizatori. Organizatori “A4 events” se zahvaljuju svima koji su omogućili da se prvi Fresh Island Festival održi uopšte (New Yorker, Seat, Tiskara Justament, Algida, klubovi Aquarius i Papaya, svim izvođačima, turističkim agencijama, Fresh Island Crew i dr.).

Povezana vest:  Sve u znaku Evrovizije i na aerodromu i stanicama

Još uvek pod utiskom sa još većim uzbuđenjem i entuzijazmom najavljujemo drugo izdanje Fresh Island Festivala koji će se održati između 10. i 13. jula na plaži Zrće. “Die Hard Fan” ulaznice za “Fresh Island Festival 2013” možete kupiti već od petka 13. u  sistemu Eventima po ceni od samo 75 kn/10 eura. Ograničen paket “Die Hard Fan” ulaznica namenjen je onima koji žele ponovno iskusiti  svoje Fresh Island Festivalsko putovanje.

Povezana vest:  Mika najavljuje "The Origin Of Love" treći studijski album!

Drugi o Fresh Island Festivalu:

Twitter:

Thanku to all the people @freshislandfestival for the incredible energy and love. Had a ball

Maximillion Cooper- EVE killed it @freshislandfest in Croatia! I wanna stay here! ‪#lovecroatia‬

Dj Statik Selektah– Croatia still rockin at 7am

Officialskp: proud to have witnessed the start of something big!@freshislandfest is going to get huge in 2013

Povezana vest:  Adel: Uspeh me čini emotivnom