Citizens!

OSVOJITE PRISUSTVO EKSKLUZIVNIM NASTUPIMA BENDOVA THE DUKE SPIRIT I CITIZENS! NA EXIT FESTIVALU
 
MTV, Universal Music Serbia i Radio B92 te pozivaju na ekskluzivnu akustičnu svirku sastava The Duke Spirit i Citizens! na ovogodišnjem Exit festivalu!
Ukoliko si već nabavio/la kartu za Exit festival, prijavi se za dopunsku zabavu u JDX Backstage-u uz bendove The Duke Spirit i Citizens! Na Petrovaradinskoj tvrdjavi, od 12. do 15. jula, JDX Backstage  nudi specijalan VIP ugodjaj i mogućnost da svoje omiljene izvodjače slušate u intimnoj atmosferi zabave za odabrane. U ovom prostoru nastupiće i dva mlada britanska sastava: The Duke Spirit i Citizens!,- i to u akustičnom aranžmanu.
The Duke Spirit nastupiće na Main Stage-u Exit festivala u petak, 13. jula u 21:00. Ovaj sastav, čiji zvuk je pod snažnim uticajem izvođača poput The Jesus and Mary Chain, The Gun Club i Patti Smith, postoji od 2003. godine i do sad su izdali tri studijska albuma, od kojih poslednji, Bruiser, na jesen prošle godine. Predvođeni savršenim vokalom Lejle Mos, The Duke Spirit dolaze da naprave savršen uvod za nastupe Hercules and Love Affair i New Order na glavnoj bini festivala i začine vatreni petak 13. na Tvrđavi! Iste večeri, 13. jula, The Duke Spirit će nastupiti na bini JDX Backstage-a, gde će odabranim gostima predstaviti svoj akustični set.
Dva dana kasnije, u nedelju 15. jula, svirku u JDX Backstage-u zakazao je sastav Citizens! U pitanju je aktuelni britanski sastav čiji muzički talenat je prepoznao Alex Kapranos iz sastava Franz Ferdinand, koji je ujedno i producirao njihov album prvenac, Here We Are. Inkorporirajući ključne elemente dobre pop pesme, melodični vokal i muziku koja vuče na ples, uz trunku odličnog smisla za humor, Citizens! su izborili svoje mesto na sceni, hrabro koračajući neutabanim stazama žanra, sami protiv, kako i sami navode, celog sveta, ne uzimajući pritom sebe za ozbiljno. Neobični londonski bend Citizens! nastupiće na Fusion Stage-u ovogodišnjeg Exit festival u nedelju, 15. jula.
Ako želiš da iskusiš atmosferu akustičnih svirki sastava The Duke Spirit i Citizens! na Exit festivalu, poseti  MTV.rs i saznaj kako da popuniš prijavu!
VAŽNO: MTV, Universal Music Serbia i Radio B92 ti ovim putem obezbeđuju isključivo ulazak u ograđeni prostor JDX Backstage-a, ali ne i ulazak na Petrovaradinsku tvrđavu za vreme trajanja Exit festivala! Da bi osoba stekla pravo ulaska u JDX Backstage, ona već mora da poseduje ulaznicu za Exit festival.

 

Povezana vest:  Majli Sajrus: Fanovi su važan deo moje karijere!