Terraneo 2012

OBJAVLJENA KOMPLETNA SATNICA TERRANEO FESTIVALA OVE GODINE TERRANEO TRAJE DAN DUŽE!
 
Leto oduvek bilo idealno doba za sve ljubitelje dobre muzike, zabave, kulture i putovanja. A kako je poželjno spojiti lepo i korisno, zašto ne biste ukombinovali sve to i otišli na Terraneo festival u Šibenik?
Više od stotinu međunarodnih i domaćih izvođača svojim će svirkama obeležili ovogodišnji Terraneo festival. Njihovi nastupi raspoređeni su u četiri festivalska dana, od 07. do 10. avgusta, na čak sedam festivalskih pozornica.
Prva tri dana festivala Terraneo uz brojna vrhunska muzička izvođenja izazvaće među posetiocima velike količine pozitivne energije. Kako bi se još malo produžio taj muzičko-letnji provod, organizatori su odlučili da realizuju jedan završni mega party za sve one koji još malo žele da ostanu u svetu Terranea. Četvrti festivalski dan, 10. avgusta, će se održati u središtu festivala, u Aero zoni i festivalskom kampu, na ukupno pet bina. Program ovog „bonus“ dana koncipiran je tako da zadovolji sve muzičke ukuse. Odabrani su vešti bendovi i DJ-jevi koji garantuju dobru zabavu: u rasponu od RnR, preko punka, furioznog ethna, reggae/DUB i crossover ritmova, pa sve do elektronskih žanrova poput dub stepa, modern bassa, UK funkya i housea. Raspored nastupa izvođača napravljen je kao vrhunska kompilacija namenjena za iskusne clubbere!
Neka od zvučnijih imena koja će nastupiti na festivalu su The Roots, Thievery Corporation, The xx, The Ting Tings, Ana Calvi, a pored njih naći će se i najpopularniji regionalni bendovi, Elemental, Dječaci, Jarboli i mnogi drugi.
Pored odličnog muzičkog programa, Terraneo nudi i radionice, predavanja, performance, ali i sunce i more, dva najvažnija sastojka leta… Na kraju, šta više reći – provod za pamćenje nikada nije bio bliže – sve najbolje što vam leto nudi sada je udaljeno samo nekoliko sati vožnje.
Cena ulaznice za četvrti festivalski dan iznosiće 50 kuna (oko 800 dinara) i moći će da se kupi isključivo na festivalskoj lokaciji. Ulaznice za Terraneo festival mogu se kupiti u pretprodaji po ceni od 3.820 RSD za pojedinačne karte, ili 7.130 RSD za jedinstvenu četvorodnenvu ulaznicu – na svim prodajnim mestima Eventima u Srbiji (www.eventim.rs). Cena kamp mesta u tajanju od šest dana iznosi, 3340 RSD. Karte će se na samom festivalu prodavati po nešto viŠim cenama.

 

Povezana vest:  Ozborn otkazao koncert u Nemačkoj zbog problema sa glasom