Ortodox_celticsKelti rasprodali Dom omladine

 

Sastav „Ortodoks Kelts“ (Orthodox Celts) rasprodao je svoj sutrašnji koncert u Domu omladine Beograda (DOB), saopštio je danas organizator „Beogradska kulturna mreža“.

Ortodoks Kelts će svoj 18. tradicionalni koncert povodom najvećeg irskog praznika Dana svetog Patrika održati u sali Amerikana DOB-a koja prima do 900 posetilaca.

Pevač sastava Aca Seltik najavio je nedavno da će njegov bend, koji svira irsku tradicionalnu muziku sa uticajima roka i popa, 17. marta odsvirati svoj do sada najduži koncert povodom svetog Patrika.

Povezana vest:  Protest hrišćana u Seulu zbog koncerta Lejdi Gage

-Set lista biće duža nego ikada i obogaćena nekim pesmama koje retko sviramo. Jednu nismo od 1998. godine, a jedna je nova i poslužiće kao putokaz ka sledećem albumu. Da li će biti album ili EP videćemo – rekao je Seltik, čije je pravo ime Aleksandar Petrović.

Ulaznice za koncert beogradskog benda poznatog po hitovima Irish Rover i We’re Drinking Beer“ prodavane su po ceni od 980 dinara, a svakom kupcu kao poklon sleduje tamno zelena majica Ortodoks Kelts.

Povezana vest:  Najpopularniji heavy metalci stižu 2. jula na Tašmajdan, posebna pogodnost za posetioce mlađe od 23 godine  

-Oduševljen sam tim potezom iz vrlo prozaičnog razloga. Kao neko ko voli da ide na koncerte uvek mi je negde u malom mozgu da nešto ponesem kao suvenir, i godinama imam želju da i naši fanovi budu zadovoljni i na taj način. Konačno je ove godine došlo i do toga – istakao je Seltik.

Ortodoks Kelts pored Beograda očekuju i koncerti 19. marta u Novom Sadu, 25. marta u Zrenjaninu i 26. marta u Nišu.