summer-fest_budva_2012

Hladno pivo i Nipplepeople na Summer Festu Budva 2012.
 
Na prvom Summer Festu u Budvi, na plaži Jaz, od 03. do 05. avgust, nastupaju regionalne zvezde muzičke rock scene. Hrvatski muzičari nastupiće prvog dana Summer Festa Budva 2012, 03. avgusta. Headlineri prvog dana festivala, 3.kolovoza su  popularni dečki iz  Gajnica, grupa Hladno Pivo. Uz najbolji hrvatski rock bend nastupiće i dvojac Nipplepeople.
Hladno Pivo, jedan od najboljih rock bendova u Hrvatskoj, impresivne muzičke biografije, izrastao je i u hrvatski brand, jedan od najboljih  izvoznih proizvoda. Momci iz Gajnica odavno su se dokazali na muzičkom nebu, a svoj status najvećih zacementirali najvećim rock koncertom jednog benda u Hrvatskoj na Jarunu pred 30.000 ljudi. Svojim nastupom na najvećoj  i najpopularnojoj plaži u Crnoj Gori- Hladno pivo zapaliće posetioce Summer festivala 3. avgusta .
Dečki iz Gajnica nastupiće na plaži na kojoj su do sada pevali  Madona i čuven Rolling Stonsi.
-S obzirom na naše iskustvo sa prošlogodišnjih koncerata u Podgorici  očekujemo minimalno takvo ludilo kao na ta dva koncerta. Crnogorska  publika se pokazala kao doista fanatična publika žedna i piva i naše svirke tako da sa sigurnošću možemo reći da će to biti još jedan naš nastup za pamćenje – poručili su publici dečki iz Hladnog piva i najavili što publika može da očekuje.
-Budući da se ovde radi o festivalu, set lista će naravno biti malo drugačija, biće naravno i par novih stvari ali će više bit greatest hits koncert jer to nije koncert samo za naše fanove već i za one tuđe. Naš je zadatak da ih preobratimo kako bi oni jednog dana u svojoj biografiji napisali: taj dan sam otišao na koncert zbog benda xy ali sam onda čuo Hladno pivo i život mi se preokrenuo, obrijao sam se na ćelavo i otkrio radosti od viška decibela. P.S. Koncerata u Crnoj Gori ove godine verovatno više biti neće. Još jedan razlog da damo sve od sebe.
Summer Fest Budva 2012 ovog avgusta na budvansku plažu Jaz dovodi veliki broj izvođača koji će u tri dana festivala odsvirati svoje najveće hitove.
Prvog dana nastupaju: Nagual (Crna Gora), Night Shift (Srbija), Van Gogh (Srbija), Hladno Pivo ( Hrvatska) i Nepplepeople (Hrvatska).
Drugog dana Summer Festa nastupaju: Off duty, S.A.R.S. (Srbija), Perro Deformero, Partibrejkersi, Riblja čorba (Srbija) i DJ Beatshakers (Srbija).
Treći dan festivala nastupit će: Off duty (Crna Gora), Who See (Crna Gora), Kiki Lesendrić i Piloti (Srbija), Orthodox Celts, Sunshine (Srbija)  i Junior Jack.
Vidimo se u Budvi, zabava je zagarantovana. Summer fest zove, ulaznice u prodaji u sistemu Eventima u Hrvatskoj i Srbiji , online na  www.eventim.hr  i  www.eventim.rs i svim prodajnim mestima u Hrvatskoj, Srbiji i Crnoj Gori.

 

Povezana vest:  Ekskluzivna Vh1 premijera: The Rolling Stones – Doom And Gloom