Taylor-Swift-2012-1

Tejlor Svift u vezi sa članom Kenedijeve dinastije
 
Američka kantri zvezda Tejlor Svift u vezi je sa jednim od mlađih članova najpoznatije političke dinastije u svetu, Konorom Kenedijem, prenose američki mediji.
List „Njujork post“ je objavio fotografije na kojima se 22.godišnja pevačica i mladi Kenedi, koji je prošle nedelje proslavio 18. rođendan, drže za ruke dok šetaju na imanju porodice Kenedi u Kejp kodu, u državi Masačusets.
„Boston herald“ piše da je osvajačica šest Gremija „na brzinu osvojila“ tinejdžera s pedigreom, kao i da je u više navrata viđena u društvu Kenedijevih, uključijući i nedeljnu misu.
Tejlor i Konor su „uslikani“ i kako izlaze iz picerije u njujorškom predgrađu, nekoliko sati nakon što je sin Roberta Kenedija mlađeg podneo zahtev sudu za pravo nadgledanja imovine svoje majke Meri, koja je prošlog maja izvršila samoubistvo u 52. godini.
Pevačica, čiji četvrti studijski album treba da izađe u oktobru, nedavno je u intervjuu za magazin „Vog“ govorila o svojoj fascinaciji Kenedijevima.
Početkom meseca, Centar Roberta F. Kenedija za pravdu i ljudska prava najavio je da će na gala svečanosti u decembru Sviftovoj biti uručena nagrada Ripple of Hope kao priznanje za njen „doprinos društvenim promenama“.

 

Povezana vest:  Hari Stajls bi se družio s Kim Kardašijan