Dorijan_Sipus_PHOTO_1

Dorijan Šipuš, student i amaterski fotograf iz Siska, Hrvatska, biće MTV voditelj na Terraneo festivala

MTV i Terraneo festival danas su saopštili rezultate VJ konkursa Budi MTV VJ na Terraneo Festivalu! Pobednik takmičenja je osamnaestogodišnji Dorijan Šipuš iz Siska u Hrvatskoj!

Dorijan je, kao pobednik regionalnog konkursa Budi MTV VJ na Terraneo Festivalu, osvojio boravak na popularnom festivalu u Hrvatskoj i kompletno voditeljsko iskustvo. Dorijan će učestvovati na snimanju specijalne Terraneo emisije, koja će se emitovati na MTV kanalu, a biće i u neposrednom kontaktu sa regionalnim i svetskim izvođačima koji će nastupiti na ovogodišnjem Terraneo festivalu.

Povezana vest:  Kasabijan na festivalu Roskilde

Mladi budući MTV Terraneo VJ nije krio zadovoljstvo rezultatom konkursa: „Pobeda na takmičenju učinila je da se osećam sjajno! Smatram da će ovo biti odlična nadogradnja mom dosadašnjem iskustvu i jedva čekam da upoznam MTV ekipu i izvođače na ovogodišnjem Terraneo festivalu!“ Dorijan Šipuš rođen je 1994. godine. Živi u Sisku, Hrvatska, gde se amaterski bavi fotografijom, a posebno je zanimljivo da je ovaj tinejdžer učestvovao je na snimanju hit-serije „Game Of Thrones“ kao statista!

Više od stotinu međunarodnih i domaćih izvođača će nastupiti na drugom po redu Terraneo Festivalu. Njihovi nastupi raspoređeni su u četiri dana na čak sedam pozornica.  Na binama Terraneo festivala ove će godine nastupiti bendovi The Roots, Thievery Corporation (live), Groove Armada (DJ set), The Ting Tings, Friendly Fires, The xx, The Horrors, Parov Stelar Band, Digitalism, The Vaccines, Jon Spencer Blues Explosion, Anna Calvi, Golem, Gatuzo, Elemental, Dječaci, Dan Mangan, Future Islands, Max Tundra, The Toronto Drug Bust, Ola Horhe, Jarboli, Kandžija… i mnogi drugi.

Povezana vest:  Oni zajedno imaju 27 MILIJARDI i dolaze na ovogodišnji EXIT! Pogledaj VIDEO i priduži im se!

Ulaznice za Terraneo festival mogu se kupiti po ceni od 3.820 RSD za pojedinačne karte, ili 7.130 RSD za jedinstvenu četvorodnenvu ulaznicu – na svim prodajnim mestima Eventima u Srbiji (www.eventim.rs). Cena kamp mesta u tajanju od šest dana iznosi, 3340 RSD.

Terraneo 2012 festival se održava od 7. do 10. avgusta 2012. godine u Šibeniku, Hrvatska. Napuštena kasarna nedaleko od centra Šibenika biće mesto na kojem će ove godine nastupiti neka od najvećih imena internacionalne muzičke scene, među kojima i The Roots, The xx, The Ting Tings, Friendly Fires, Groove Armada, Thievery Corporation i mnogi drugi. Više informacija na  www.terraneofestival.com

Povezana vest:  Mick Jagger obeležava 80. rođendan reizdanjem albuma „Forty Licks”