pedeset-nijansi-SIVA-korice

„EMI“ izdaje CD klasične muzike iz romana E L Džejms – „Pedeset nijansi – Siva“

 

Muzička kuća „EMI“ saopštila je da će izdati kompilaciju klasične muzike koja je inspirisala autorku erotskog bestselera „Pedeset nijansi – Siva“.

U saopštenju, koje prenosi AFP, navodi se da će album sa 15 numera koje se pominju u trilogiji E L Džejms biti dostupan u digitalnom formatu u Severnoj Americi od 21. avgusta, a na CD-u od 18. septembra. U ostatku sveta, oba formata naćiće se u prodaji od 17. septembra.

Povezana vest:  Poznati bend „ZAA“ će prvi put nastupiti pred beogradskom publikom u novom sastavu 28. decembra u Starom Bitefu

-Oduševljena sam što će klasične melodije koje su me inspirisale dok sam pisala trilogiju ‘Pedeset nijansi’ biti skupljene u jednu kolekciju u kojoj će moći da uživaju svi ljubitelji knjiga – navela je Džejmsova.

„EMI“ je saopštio i da je prodaja dela klasične muzike koja se pominju u romanima, uključujući i do nedavno gotovo nepoznato delo „Spem in Alium“ iz 16. veka, drastično skočila. Više od 20 miliona kompija trilogije do sada je prodato u SAD a u Srbiji je „Laguna“ nedavno objavila prvi deo trilogije, a uskoro se očekuju i druga dva nastavka.

Povezana vest:  Rundek Cargo Trio brodom dovezao Mostove u Beograd