Justin-Timberlake-in-The-Social-Network

Timberlejk navodno radi na novom albumu
 
Pop pevač i glumac Džastin Timberlejk počeo je rad na novom albumu.
Američki producent Džim Binz, koji je sarađivao sa Britni Spirs i Kejti Peri, rekao je „Didžital spaju“ da Timberlejk piše pesme sa Timbalandom i da će im se i on prodružiti kasnije u radu na novom albumu.
-Kada se vratim u SAD pomagaću u radu na Timbalandovom ‘Shock Value 3″ albumu i projektu Džastina Timberlejka – rekao je on.
-Sve je u ranoj fazi ali imaju mnogo pesama. Dok sam ja bio ovde u Britaniji oni su radili, tako da će kada se vratim imati mnogo ideja i ja ću sve morati da nadoknadim – rekao je Binz i dodao: „On (Timberlejk) ima neke mnogo lude stvari“.
Na pitanje da li Timberlejk oseća pritisak da snimi još jedan uspešan album posle „FutureSex/LoveSounds“, Binz je rekao da to ne predstavlja problem.
-Postoje umetnici koji žive sada i zbog toga je ‘FutureSex/LoveSounds’ bio sjajan. Postoje i umetnici koji ulaze u sve sa velikom harizmom i energijom i prave sjajnu muziku. Ovde nije reč o nadmašivanju poslednje ploče već nadmašivanju muzike koja se sada pušta na radiju – objasnio je on.
Džim Binz u Britaniji sarađuje sa lokalnim umetnicima – Litl Miks, JLS i Dion Bromfild.

 

Povezana vest:  Biber pozvao na strožije zakone posle pogibije paparaca