50_cent_portret50 Cent Warm Up u shopping centru “Ušće”
Shopping centar “Ušće” poziva sve ljubitelje dobre muzike na Warm Up Party povodom predstojećeg koncerta repera 50 Cent-a. U nedelju, 21. marta, svako ko poseti Shopping centar „Ušće“ od 18h, uživaće u muzičko-plesnom programu čiji domaćin će biti DeeJay Playa.
Na 2. spratu Shopping centra „Ušće“ za atmosferu će se pobrinuti i plesne grupe DEF Dance i TOP Dance kao i plejada domaćih DJ-eva  – Cvija, Elitni Odredi, Rasta i Vip.
Jedan od najpoznatijih svetskih repera 50 CENT nastupiće u hali Pionir u četvrtak, 1. aprila u sklopu turneje kojom predstavlja upravo objavljeni album „Before I Self Destruct“. Ovo će biti drugo gostovanje 50 Cent-a u Beogradu. Prvi put je nastupio u Beogradskoj areni 2006. godine kada je arena zvanično počela sa svojim aktivnim radom.
50 Cent je rođen 6. jula 1976. godine kao Kertis Džejms Džekson III. Proslavio se albumom  iz 2003. godine „Get Rich or Die Tryin“, a svoj status zvezde potvrdio je albumom „The Massacre“ iz 2005. Oba albuma postigla su platinasti uspeh i bili prodati u više od 21 miliona primeraka!
50 Cent odrastao je u Kvinsu i bio upleten u kriminal, ali ga je 2002. otkrio reper Eminem zahvaljujući kome je potpisao ugovor za izdavačku kuću Interscope Records. Eminem i Dr Dre producirali su njegov prvi komercijani album i 50 Cent je od tada postao jedan od najpopularnijih repera na svetu. Sopstvenu izdavačku kuću osnovao je 2003. pod imenom G-Unit Records a isprobao se i u glumačkim vodama, glumeći u autobiografskom filmu iz 2005.
„Get Rich or Die Tryin“  („Obogati se ili umri u tom pokušaju“), zatim u filmu „Dom hrabrih“ iz 2006. o ratu u Iraku i „Opravdano ubistvo“ iz 2008.
Jedan je od najbogatijih hip-hop izvođača, a njegova imovina procenjuje se da iznosi 440 miliona dolara.  2007. godine našao se na Forbsovoj listi najbogatijih ljudi u hip-hop industriji, kada je zauzeo  2. mesto, iza Jay-Z-a.
Hitovi „Candy Shop“, „In da Club“,  „Baby by Me“,  „Ayo Technology“ ( koji je izveo sa Džastinom Timberlejkom i Timberlendom), „Get It Hot“ samo su neki od brojnih koji obećavaju dobar provod na koncertu 1. aprila u hali Pionir.
Povezana vest:  Vanna objavila novi album „Sjaj“