Taylor-Swift-2012-1
Novi album Tejlor Svift izlazi 22. oktobra

 

 

Američka kantri i pop pevačica Tejlor Svift čiji je album „Fearless“ bio najprodavaniji u SAD 2009. godine, rekla je danas da će njen novi album „Red“ biti objavljen 22. oktobra.

Svift, dobitnica mnogih nagrada, i sa 22 godine članica Hola slavnih tekstopisaca SAD, svoj četvrti album najavila je tokom razgovora koji se uživo prenosio iz Tenesija.

Ime „Red“ (crveno) izabrala je, kako kaže, zbog emocija koje su tema novih pesama: uglavnom o vezama u kojima je Tejlor Svift bila tokom dve godine snimanja, a koje je opisala kao „burne, lude, intenzivne, poluotrovne“.

Povezana vest:  Dvostruki trijumf Hladnog piva u Beogradu

-Sva ta osećanja, koja variraju od snažne ljubavi, velike frustracije, ljubomore, zbunjenosti… u mojoj glavi sve te emocije su crvene. Nisu ništa izmešu. Nema ničeg bež u bilo kojem od tih osećanja – rekla je ona.

Na albumu će biti 16 pesama. Neke su snimljene u saradnji sa drugim umetnicima, producentima i tekstopiscima, po čemu će se album razlikovati od „Speak Now“ iz 2010. koji je ceo napisala sama.

Povezana vest:  Kit Ričards planira da "Stonsi" snime novi album

Svift je potvrdila da će na albumu biti duet sa britanskim pevačem Edom Širanom (Ed Sheeran) koji su, kako je rekla, napisali zajedno dok su sedeli na trambulini.

Svift je rekla da je poslednjih nekoliko meseci provela u planiranju nove tureneje. Prethodna turneja „Speak Now World Tour“, po stadionima i arenama 19 zemalja, bila je rasprodata.

Povezana vest:  HARD TECHNO ŽURKA NA AKADEMIJI: TECH A TECH DJz - 4th B-Day Party!

Njen poslednji album „Speak Now“ prodao se u više od milion primeraka u prvoj nedelji.

Ova pevačica je prodala 22 miliona albuma i 50 miliona singlova. Njeni najpoznatiji singlovi su „You Belong With Me“ i „Love Story“ iz 2008. godine i „Mine“ iz 2010.