RHCP 1_Clara Balzary

MTV World Stage – Red Hot Chili Peppers, petak, 17. avgusta u 20:10!
 
Legendarni rock sastav koji konstantno beleži platinaste tiraže, Red Hot Chili Peppers, ulepšali su ovogodišnju MTV EMA dodelu svojim energičnim nastupom u Odyssey Areni u Belfastu. Pogledajte ovaj nezaboravni koncert u petak u 20:10 u okviru MTV World Stage srijala.
Legendarni funk rock bend iz Kalifornije, Red Hot Chili Peppers, čiji je poslednji „I’m With You“ zauzeo vrhove top listi, pružili su nezaboravan nastup fanovima u Belfastu i gledaocima MTV-ja širom sveta na prošlogodišnjoj MTV EMA dodeli, i pokazali zašto su oni i dalje najveća rock atrakcija na planeti.
Kao jedan od najuspešnijih bendova u istoriji rock muzike, Red Hot Chili Peppers su prodali više od 60 miliona albuma, između ostalog pet multiplatinastih LP-ja, i osvojili su šest Grammy nagrada, uključujući i onu za „Najbolji rock album“ za „Stadium Arcadium“, „Najbolje rock izvođenje dueta ili grupe“ za „Dani California“, „Najbolju rock pesmu“ za „Scar Tissue“ i „Najbolje hard rock izvođenje sa vokalom“ za „Give It Away“. Red Hot Chili Peppers čine pevač Anthony Kiedis, basista Flea, bubnjar Chad Smith i gitarista Josh Klinghoffer, a u petak u 20:10 nastupaju samo za vas u okviru serijala MTV World Stage!

 

Povezana vest:  Lil Vejn planira penziju