zeljko_samardzic

Na koncertu Željka Samardžića u Hrvatskoj bacano kamenje i pucano

 

Koncert pevača Željka Samardžića u Vodicama kod Šibenika u diskoteci „Hacijenda“ u sredu pred zoru obeležilo je „ludovanje“ pojedinaca iz publike koja je odušak dala pucanjem uvis i bacanjem kamenja.

Kako je saopštila šibensko-kninska policijske uprava, u Vodicama, u tamošnjem disko klubu, prilikom remećenja javnog reda i mira, nepoznati su počinioci kamenjem i vatrenim oružjem oštetili fasadu i krovnu ciglu, a nastala je šteta procenjena na oko više stotina kuna (oko sto evra).

Povezana vest:  TAMERLAN - Neoclassical-Dark Folk-Gothic koncert na Akademiji u nedelju 5. decembra

U incidentu niko nije stradao, a policija istražuje sve okolnosti događaja. Počinioce, pored prijave zbog krivičnog dela uništenja i oštećenja tuđih stvari, čekaju i prijave opštinskom tužilaštvu u Šibeniku zbog krivičnog dela dovođenja u opasnost života i imovine opšte opasnom radnjom ili sredstvom, navodi se u saopštenju.

Diskoteka „Hacijenda“ postala je poznata medijima kad su 12. avgusta pred zoru u njenoj blizini dva mladića iz Splita zapalila vatru koja je zahvatila 20 hektara zemljišta i zbog koje je morala dase izvede evakuacija meštana i turista iz nekoliko naselja kod Vodica.

Povezana vest:  X FACTOR, Kristina Kovač: Uopšte nije prijatan osećaj kada ostaneš bez svog kandidata!