Taylor Swift – Red promoshoot 2012Koji je bivši dečko bio inspiracija za novi hit Tejlor Svift?

Tejlor Svift je mlada pevačica koja je poznata po činjenici da joj svaki raskid veze posluži kao inspiracija za najnoviji hit. Tako je bilo i ovaj put.

Tejlorin najnoviji singl naziva ‘Never ever getting back together’ kojim najavljuje novi album ponovno govori o ljubavnim nevoljama kroz koje je ova mlada pevačica prolazila u jednom periodu svog života.

Na internetu se uveliko počelo šuškati o kojoj Tejlorinoj bivšoj ljubavi se ovaj put radi. Analizirali smo sve njene bivše ljubavne kandidate koji su mogli poslužiti kao inspiracija za spomenutu pesmu.

Povezana vest:  Željko Samardžić rasprodao tradicionalni novogodišnji koncert bra u mts dvorani, drugi koncert zakazan za 28. decembar

Poznata je činjenica kako je Tejlor optužila Džoa Džonasa zbog nezahvalnog raskida putem telefona. Osoba koju Tejlor često spominje u najnovijem hitu, vrlo često koristi mobilni telefon. Džo je na nagađanja sam odgovorio kako pesma nije namenjena njemu niti njihovoj vezi i raskidu.

Na internetu se nagađa kako je moguće da je novi Tejlorin hit namenjen njenom imenjaku i bivšem izabraniku, Tejloru Lautneru. Kada se dublje analiziraju stihovi pesme, ponavljanje reči ‘ever, ever’ može aludirati na njihova ista imena.

Povezana vest:  Eyesburn svira oproštajni koncert na ovogodišnjoj Gitarijadi

Svift je Džon Mejera već opevala u jednom singlu, ali to ne znači da se ponovno ne može ‘baciti’ na ovu bivšu ljubav kad je nastajanje nove pesme u pitanju.

Pesma sigurno nije namenjena filmskoj zvezdi Džejku Gilenhol i Tejlorinoj bivšoj ljubavi, zato što se u pesmi ni u tragovima ne spominje kafa – omiljeni Džejkov topli napitak.

Za plavokosog glumca Čorda Overstrita i Tejlor prošle godine se šuškalo kako se nalaze u vezi, ali nemoguće je da je pesma namenjena njemu, zato što njihova navodna veza nikad nije niti potvrđena, zbog čega se da zaključiti kako su mediji ponovno prenaduvanili njihov odnos.

Povezana vest:  SARA, NEVENA, ZOE I KONSTRAKTA URUČILE NAGRADE POBEDNICIMA KONKURSA "BUDI I TI NOVA DIVA"

Jedini detalj koji pomaže u mogućem razotkrivanju identiteta nove Tejlorine inspiracije leži u stihovima: ‘ti bi se sakrio kako bi našao unutrašnji mir, slušajući neku indie stvar koja je mnogo bolja od moje’. Iz stihova se da zaključiti kako titulu nove Trejlorine inspiracije u potpunosti preuzima Vil Anderson, bivši dečko koji je ujedno frontmen benda Parachutes.

Kako zvuči najnoviji hit ove zvezde i o kome se tačno radi, poslušajte OVDE!