TheProdigy

Novi album benda The Prodigy premijerno u Beogradu

Domaćini predstojećeg Wariror’s Dance Festivala koji će se 15. septembra održati u Beogradu, bend The Prodigy, su najveći deo ove godine proveli u studiju pripremajući novi album, koji se očekuje krajem godine. Album će nositi naslov: How to Steal a Jet Fighter. Publika koja je imala sreću da dođe do ulaznica na strogo selektovanom malom broju nastupa koji je bend imao ove sezone, imala je priliku da čuje nove numere: A.W.O.L. i Dogbite, a na presižnom Download Festivalu pred 100.000 ljudi premijerno je izvedena pesma Jetfighter.

Povezana vest:  Luke Black predstavlja novi singl “Demons”

Publika beogradskog izdanja WDF će  među prvima na svetu moći da čuje pesme sa predstojećeg albuma. Posebno motivisani da se u najboljem izdanju prikažu pred publikom u Srbiji, The Prodigy najavljuju produženu verziju nastupa. Pored novih pesama bend će izvesti i antologijske numere koje su obeležile njihovu karijeru poput: Poison, Firestarter, Invaders Must Die, Voodoo People, Smack My Bitch Up i mnoge druge.

Povezana vest:  Ana Ćurčin: Imamo šta da ponudimo i publici van regiona

,/Za nas je velika stvar što organizujemo Warrior’s Dance Festival u Beogradu. Imamo poseban odnos sa publikom i veoma smo uzbuđeni što još jednom donosimo Prodigy zvuk u Srbiju. Sa nama će ovog puta nastupiti i naši prijatelji: Skrillex, Chase&Status, Caspa, Zane Lowe. Vidimo se na Kalemegdanu, biće opasno!’ – The Prodigy.