Milan_Stankovic_2

EUROSONG

Kopija Milana Stankovića u Aziji!

 

Snimak dvadesetdvogodišnjeg Kwon Ji-Yonga, poznatijeg kao G-Dragon, privukao je ogromnu pažnju kao azijska kopija Milana Stankovića, srpskog predstavnika na „Pesmi Evrovizije“. Otkrivamo kako je Milan reagovao na ovo..

Muzički super-star sa dalekog Istoka kopirao je Milanov stajling ofarbavši se u plavo za svoj novi album, što je izazvalo i pažnju srpskih medija kojima je Milan tim povodom izjavio:

Povezana vest:  DOČEK NOVE 2011, Kiki i Psihomodo na dočeku u Kovačici

-Drago mi je da je toliko daleko odjeknulo ono što se dešava na Balkanu i što se vidi moj uticaj i u tako dalekoj zemlji. Simpatično mi je što je muzička zvezda neke zemlje inspirisana mojim stajlingom, to je još jedan dokaz da radim pravu stvar!

Sećate se da je Marko Mitanovski radio stajling za moj spot „Face“ oktobra prošle godine u kojem smo imali specijalne rukavice, a kasnije smo isto to videli u spotu Lady Gage, čiji je on sada stilista.

Povezana vest:  X FACTOR ADRIA 2015, Adnan i Tarik: Nismo očekivali da ćemo ispasti! Žao nam je što nismo vežbali pesmu spasa!

To i jeste poruka koju želim da prenesem – mi jesmo moderno podneblje, istovremeno veoma ponosno na svoju tradiciju ali i svoju kreativnost –  istakao je naš predstavnik Milan Stanković.