mileykratkakosa
Da li Majli Sajrus ima problema sa drogama?

Porodica Majli Sajrus i njen verenik Liam Hemsvorth zabrinuti su zbog moguće zvezdine zavisnosti o drogama, za medije su izjavili bliski izvori.
Kada se Majli odlučila za drastičnu promjnu izgleda ošišavši svoju dugu kosu, stvorila je pravu euforiju i izazvala podeljena mišljenja fanova, a sad se sve glasnije šuška o tome da iza njenih poteza stoji navodna zavisnost o drogama. Izvori za medije navode da su njeni roditelji spremni da intervenišu, ali drugi pak navode da je reč o sasvim pogrešnim informacijama.
Majlino poprilično ekscentrično ponašanje, često tetoviranje i najnoviji preokret u imidžu podsaknuli su mnoge tračeve, zbog čega njeni roditelji i verenik pomišljaju na najgore.
-Reč je o izuzetno naduvanoj informaciji koja nije ni blizu istine. Samo zato što su Majli uhvatili s cigaretom u ustima i s novim imidžom, ne znači nužno da se drogira. Nema ni traga intervenciji bilo kakve vrste njenih roditelja i verenika! Cela priča je neistinita – izjavio je za medije njen bliski prijatelj.
Porodica Sajrus nije nimalo zabrinuta za Miley.
-Sve što Tiš i Bili Rej žele za svoju ćerku je sreća, zdravlje i uspeh kada je karijera u pitanju – izjavljuju prijatelji.
Majli na sva nagađanja i negativne komentare više ne reauguje, verovatno zato što je svesna da takvi tračevi nikada neće ni prestati.

Povezana vest:  Tri albuma Kanje Vesta među 500 najboljih svih vremena