You__Me_07

Kantare i DJ Macro u muzičkoj video avanturi

Protekla dva dana je grupa filmadžija-gerilaca opsedala suncem spaljene ulice Novog Sada pomalo remeteći ustaljeni tok života njegovih stanovnika. Za one koji se pitaju zašto, razlog nije „Umri Muški XIV“, već spot za pesmu „You & Me“ Vladimira „Kantare“ Kantara i DJ Macroa.

Ko su ova dva mlada čoveka?

DJ Macro (Marko Jovanović) se profesionalno bavi muzikom od svoje 17. godine i ubrzo postaje najmlađi muzički član popularne novosadske radio stanice „As FM“.  Njegove setove karakteriše moderan i dinamičan klabing zvuk što ga odvodi u „obećanu zemlju“ Ameriku, gde je ispekao zanat i vratio se u majčicu Srbiju da pokaže bagri kako se to zapravo radi. Za one zainteresovane, setove ovog gospodina možete naći na SoundCloud-u.

Povezana vest:  Novi CD Discipline kičme i u Hrvatskoj

Kantare je, s druge strane, muzičar entuzijasta. Diplomirani arhitekta. Master inženjer arhitekture? Ko će ga danas znati. Čovek projektuje zgrade za leba. Bavi se muzikom od malih nogu a kao poodrasli tinejdžer osniva svoj prvi bend „Akademija Zvuka“ koji je slavu stekao kvalitetnim rok svirkama po lokalnim klubovima. Međutim, pravo zadovoljstvo dolazi sa solo projektima u RnB vodama. Kantare komponuje, producira i snima niz singlova na kojima gostuju poznati reperi i pevači poput: Bookey Gospode, Tatule, Ziploka, LoOney-a i drugih. Za one zainteresovane, ovog talentovanog gospodina možete naći na youtube.

Povezana vest:  GILLES PETERSON POSLE 14 GODINA PONOVO U BARUTANI!

Početkom godine ova dva talenta sarađuju na pesmi „You & Me“ za koju je snimljen spot a koji će svoju premijeru imati sredinom septembra. Bitno je napomenuti da je za potrebe pesme isciman i Mihail Morozova aka Synthetic Sax iz Moskve koji je bio više no zainteresovan da pridoda svoj karakterističan zvuk saksofona.

Povezana vest:  BETI - novi spot - najzanimljiviji video koji je Natali Dizdar ikada snimila

Režiju potpisuje Vladimir Marković – LoOney, dok je direktor fotografije Branislav „Bandži“ Pećaranin.

Za zainteresovane, evo nekoliko slika sa snimanja.

 

You__Me_02

You__Me_03

You__Me_05You__Me_08

You__Me_09 You__Me_10

You__Me_11 You__Me_06

You__Me_12